Cum să închiriezi un spațiu industrial potrivit

0
1966

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/high-bay-stock-range-warenlager-408222/

Pe măsură ce începeți o afacere sau vă extindeți producția, este posibil să aveți nevoie de un spațiu mult mai mare pentru a fabrica sau stoca produse. În acest caz, este posibil să aveți nevoie de spațiu industrial de producție sau de un depozit, fie că este vorba despre hala de închiriat Arad sau din București. Depozitele, spațiile de producție și spațiile multifuncționale sunt considerate proprietăți industriale. Aceste spații pot fi utilizate pentru producerea, depozitarea, sau distribuirea produselor sau a mărfurilor.

Iată câteva sfaturi despre cum să alegeți un astfel de spațiu industrial.

Orientați-vă în funcție de natura afacerii

Natura afacerii dvs. determină tipul de proprietate care se potrivește cel mai bine nevoilor firmei dvs. Proprietatea industrială se încadrează în general în unul dintre cele trei categorii diferite:

  • Spațiu de depozitare
  • Spațiu de producție
  • Spațiu flexibil sau o proprietate cu o utilizare mixtă (o combinație între depozit și producție)

Fiecare tip de spațiu industrial servește unui scop diferit. Un depozit este utilizat în principal pentru depozitarea și distribuția produselor. Un centru de distribuție este un tip de depozit care este utilizat pentru distribuirea produselor, dar care nu face parte din procesul de construcție sau asamblare. Utilizarea unui depozit poate necesita echipamente pentru ambalarea și etichetarea produselor în pregătirea expedierii.

În schimb, un spațiu de producție, indiferent dacă vorbim despre spații producție de închiriat București sau Timișoara, este locul în care se creează, se construiește sau se asamblează produse. În funcție de nevoile dvs. de producție, acest tip de spațiu ar putea avea nevoie de o zonă specială sau tipuri speciale de construcții, cum ar fi pardoseli armate, surse de energie cu volum mare sau o anumită înălțime a tavanului.

Un spațiu flexibil, sau o proprietate cu utilizare mixtă, este o combinație între un spațiu de depozit și un spațiu de producție, astfel încât să vă puteți ocupa de nevoile dvs. de fabricație și depozit într-un singur loc.

Deci, va trebui să vă hotărâți dacă căutați un loc unde să fabricați produse, să le depozitați, să le ambalați și să le expediați sau o combinație a celor trei.

Cum căutați proprietate industrială potrivită

După ce ați stabilit tipul de proprietate care este potrivit pentru afacerea dvs., puteți utiliza baze de date online pentru a compara proprietățile care îndeplinesc criteriile dvs. specifice.

Pe măsură ce începeți căutarea, va trebui să decideți:

  • Bugetul dvs. lunar de închiriere
  • De cât spațiu aveți nevoie
  • Ce locație căutați – trebuie să fiți aproape de clienți, parteneri, furnizori sau anumite mijloace de transport?
  • Ce caracteristici trebuie să aibă spațiul – de exemplu, birouri la fața locului, rampe de încărcat marfa în camioane, surse de alimentare mari, pardoseli armate sau o anumită înălțime a tavanului.

După ce ați căutat online pentru a vă identifica nevoile și pentru a obține o idee despre piață, utilizați lista de criterii pentru a lua legătura cu un agent imobiliar profesionist din localitatea respectivă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here