Cosmin Moldovan se alătură echipei OPPO în România

0
1594

2 martie– Green Leaves Technical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO în România, anunță numirea lui Cosmin Moldovan în funcția de National Sales Director OPPO. În acest rol, Cosmin va coordona activitățile echipei locale de vânzări și va fi implicat direct în stabilirea strategiei de extindere a companiei pe plan local.

 

Unul dintre cele mai importante obiective de anul acesta pentru noul Sales Director OPPO în România va fi creșterea cotei de piață a OPPO la nivel local și a prezenței brandului în punctele de vânzare din România.

 

„Urmăresc brandul OPPO de peste 10 ani și mi-a atras atenția atât prin design-ul produselor, dar și prin modul în care abordează strategia de retail sau prin parteneriatele puternice prin care a ales să acceseze piața din Europa, respective cu marile turnee de tenis de la Wimbledon sau Roland Garros, cu Lamborghini sau FC Barcelona. Pentru anul acesta ne propunem o creștere nemaiîntâlnită la nivel local si am încredere că avem în acest moment portofoliul potrivit precum și echipa care să susțină un astfel de obiectiv ambițios.” a declarat Cosmin Moldovan.

 

Cosmin Moldovan și-a început cariera în industria IT&C în urmă cu 15 ani, fiind implicat în cele mai importante lansări de produse la nivel local.

 

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate. Dispozitivele OPPO reprezintă sinergia perfectă între tehnologiile de top cu funcții intuitive și un design uimitor. Astăzi, OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 5 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piata din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toata lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Descoperă mai multe despre realizările OPPO și viziunea 5G:

https://www.oppo.com/en/discover/technology/ 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here