Cum să găsești cele mai ieftine canapele

0
1944

Canapeaua este unul dintre articolele de mobilier cele mai des întâlnite în orice locuință. Fie că încercăm decorarea unui living, a unui hol, a unui dormitor sau chiar a camerei pentru copii, canapeaua ne salvează mereu de la decizia imposibilă: și acum pe ce să stăm? Universalitatea și versatilitatea canapelei ca și articol reprezintă cele mai prețioase caracteristici ale ei, caracteristici care ne conduc mereu la alegerea acestui obiect atunci când ne mobilăm locuința.

Cum să alegem canapeaua perfectă?

Pentru că este atât de des folosită în orice domiciliu, o dată cu decizia de a întrebuința acest articol își face apariția și veșnica întrebare: pe care din ele să o aleg? Bineînțeles, răspunsul este la fel de complex precum însăși întrebarea. Sunt foarte mulți parametri pe care trebuie să îi luăm în calcul, cel mai important dintre ei este însă spațiul.  Este deci timpul să intre în scenă clasica ruletă. Imaginația proprie intră și ea în acțiune și ne ajută să ne orientăm, și, în funcție de diferiți parametri să alegem locul potrivit pentru amplasarea mult visatei canapele.

Pe care? Pe care?

După ce ne-am lămurit cu spațiul și măsurarea acestuia este în sfârșit timpul să ne hotărâm ce canapea ieftină să alegem. Răspunsul are la bază, printre altele, și o altă întrebare. Unde așezăm canapeaua respectiva? Încăpărea căreia îi este destinată este foarte relevantă. În timp ce holurile preferă canapelele mici, de 2 locuri, și cât mai simple, livingurile solicită locuri de așezare mai numeroase, fiind de preferat ca aici să amplasăm o canapea suficient de mare pentru toți. Pentru camera copiilor, de exemplu, o canapea de 3 locuri însă destul de simplă și totuși comodă își va îndeplini cu succes misiunea.

Cum să nu cheltui foarte mult pe acest articol?

De cele mai multe ori oricât de mult ne-ar permite spațiul și orice fel de preferințe am avea, ne găsim tot timpul blocați la preț. Fiecare dintre noi îți dorește articolul de mobilier perfect pentru cât mai puțini bani. Este firesc să ne înspăimânte alegerea canapelei, mai ales atunci când prețurile din cele mai multe magazine, e-shopuri și outleturi, sunt exagerat de mari.

Există totuși câteva trucuri ce vă pot ajuta să economisiți o bună parte din venitul alocat canapelei. Cel mai bun dintre ele este, în opinia noastră, comparatorul de prețuri. Unul dintre cele mai bune instrumente de căutare vă vine în ajutor. Cine nu își dorește să știe aproape instantaneu dacă mobila pe care o achiziționează nu o poate găsi în altă parte mai ieftin? Bineînțeles, din păcate, îl puteți folosi numai în mediul on-line. Pentru magazine, dumneavoastră trebuie să fiți comparatorul de prețuri.

O altă unealtă demnă de menționat este reprezentată de filtre. Atunci când ne alegem mobila folosind internetul putem filtra diferitele posibilități și putem găsi exact pe acelea dintre ele care se potrivesc cel mai bine parametrilor noștri. Unele e-shopuri, printre care și Biano, au luat deja în considerare dilema fiecăruia dintre noi și dorința de a căuta doar cele mai ieftine produse. Au instalat astfel, în afară de filtrul pentru suma pe care doriți să o cheltuiți, și un alt filtru, și anume cel cu produse ieftine. Făcând această selecție veți găsi numai produsele ieftine și ulterior puteți să adăugați și alte filtre pentru a vă ușura alegerea.

Deși nu este o decizie ușoară, alegerea unei canapele este extrem de importantă, cu atât mai mult cu cât suma investită este considerabilă. Folosind însă aceste mici trucuri, suntem convinși că veți reuși să vă decideți în mod corect, în funcție de venitul fiecăruia dintre dumneavoastră. Biano vă stă alături cu sfaturi și soluții!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here