Cum recuperezi banii daca ti-ai rupt masina in gropi!

0
409
gropi

gropiOdata cu venirea dezghetului si topirea zapezii de pe sosele, au rasarit tot mai multe gropi din ce in ce mai greu de evitat de catre soferi. Firmele de asigurari spun ca ploua cu dosare de masini care au suferit avarii in gropile din carosabil.

In mod normal, acestea ar trebui semnalizate de catre drumari pana in momentul astuparii lor, dar avand in vedere ca numarul lor este foarte mare, semnalizarea devine practic imposibila. in acest caz, daca intri cu masina intr-o groapa si ti-o avariezi, compania de asigurari unde ai polita de asigurare CASCO te despagubeste, dupa care va incepe demersurile de recuperare a banilor de la Regia de drumuri sau la primaria unde s-a petrecut evenimentul.

In cele mai multe cazuri banii nu pot fi recuperati decat in urma unui proces la Tribunal.

Practic, daca ai ghinionul sa iti strici masina din cauza unei gropi, te duci la compania de asigurari cu care ai incheiata polita si iti va fi deschis dosar de dauna.

Dosarul va fi analizat de asigurator, iar in cazul in care va fi aprobat, masina va fi reparata pe banii companiei de asigurari. (Citeste mai multe pe Incont.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here