Cum alegi accesoriile potrivite pentru amenajarea băii?

0
1948
Bathroom interior isometric with 3d bath and toilet furniture icons vector illustration

La prima vedere amenajarea băii poate părea un proces foarte simplu. Te orientezi la început către obiectele sanitare principale, care vor fi partea consistentă a bugetului alocat pentru acest proiect, dar apoi îți dai seama că ai scăpat ceva și ajungi să constați că produsele alese nu se îmbină armonios. Așa că primul pas obligatoriu de făcut este planul de lucru. După ce ai decis designul băii tale, ajungi la punctul în care va trebui să decizi ce accesorii trebuie să cumperi, pentru ca totul să iasă perfect, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional.

Paleta de culori aleasă pentru baie, dimensiunea băii și stilul de design ales sunt factorii în funcție de care vei alege accesoriile de care ai nevoie. Păstrează același stil de design și în cazul accesoriilor pe care le alegi și ai grijă ca accentele pe care vrei să le dai ambientului prin acestea să nu fie excesive.

Trebuie să iei în calcul și câte persoane folosesc baia, în funcție de numărul acestora calculezi accesoriile de care ai nevoie și locul de montare cel mai bun din punct de vedere ergonomic.

Accesoriile sunt cele care îți fac viața mai ușoară pentru că o baie practică, în care toată lumea se simte confortabil, dar este și sigură, utilă și în care ordinea poate fi ușor păstrată, sunt aspecte care trebuie luate în considerare de la început, ca să te bucuri ulterior de confort.

La NeaKaisa găsești o mare varietate de accesorii menite să-ți înfrumusețeze baia și să o facă acel loc dorit, în care totul este pus la punct și la îndemână.

Poți alege dintr-o varietate de accesorii de calitate de la producători de top pentru zona de lavoar, plecând de la suportul pentru periuța de dinți, savonieră, dispenserul de săpun lichid, etajere și oglinzi de perete.

De asemenea și pentru duș sau cadă găsești etajere, mânere de sprijin, suporturi pentru para de duș sau soluții dedicate pentru curățarea obiectelor cromate.

Dintre accesoriile dedicate pentru toaletă poți opta pentru achiziția de suporturi de hârtie igienică, perii pentru wc, coșuri de gunoi, seturi și racorduri de fixare și robineți de închidere montați aparent.

Pentru a avea la îndemână prosopul sau halatul atunci când ai nevoie de ele, alege dintre accesoriile tip bară portprosop, inel portprosop, cuiere de diferite tipuri sau coșuri de rufe pentru cele pe care le pregătești pentru spălat.

Pentru toate produsele pe care le comanzi online de la NeaKaisa ai consultanță gratuită, reduceri de preț și transport gratuit. În plus, dacă te răzgândești deoarece produsul nu se potrivește poți beneficia de retur gratuit în termen de 120 de zile, în funcție de condițiile menționate pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here