Cum a revolutionat hoverboard-ul modul in care ne deplasam

0
2087

Ce este un hoverboard? Cu siguranta ati vazut deja un astfel de gadget folosit de pusti prin parcuri sau mall-uri. Hoverboard-ul este o placa electrica prevazuta cu doua roti, capabila sa se punain miscare prin simpla inclinare a celui care se afla pe ea. Din punct de vedere functional discutam despre un vehicul electric, cu acumulator reincarcabil, de unde si eficienta sporita la deplasarea pe distante scurte, de pana la cativa kilometri, totul fara a polua aerul deoarece nu elimina noxe.

Hoverboard-urile au devenit extrem de populare in ultima vreme. Designul si usurinta de a le conduce au facut din ele un gadget foarte cautat, un mijloc de deplasare extrem de indragit de tineri. Putem spune chiar ca au revolutionat modul de a ne deplasa, asta pentru ca pana la aparitia lor, nimeni nu isi imagina un mijloc de deplasare atat de mic si usor de purtat.

Aceste placi electrice au fost tot mai solicitate de catre public in ultimii ani. Din pacate acest lucru a dus la aparitia unor modele mai ieftine, dar mai putin sigure. Erorile de fabricatie au dus la inregistrarea unor accidente cum ar fi explodarea bateriei. La scurt timp, isteria creatain jurul hoverboard-ului s-a transformat intr-o teama generala. Oamenii au inceput sa se teama ca toate hoverboard-urile risca sa explodeze mai devreme sau mai tarziu. Nu este insaasa. Doar produsele ieftine au fost cele care au luat foc.

De ce hoverboard-urile au schimbat modul in care ne deplasam?Hoverboard-urile actuale sunt mult mai sigure. Odata cu interdictiileaparutein legatura cu importarea modelelor neconforme, hoverboard-urile de calitate slaba au disparutin cea mai mare parte de pe piatasi au aparutmai multe tipuri de hoverboard. Drept dovada, hoverboard-urile din clasa UL 2272  sunt astazi acceptate chiar si cand urci in avion, desi pana  acum nici un hoverboard nu era acceptat la bordul unui avion de teama ca bateria putea exploda.

Odata cu crestereapopularitatii lor, hoverboard-urile au devenit tot mai accesibile la pret, ceea ce a permis tot mai multor persoane sa le cumpere. Incepand cu oamenii simpli si pana la celebritati, toata lumea iubeste hoverboard-urile. Au reusit sa revolutioneze mijloacele de deplasare pentru ca ele functioneaza pe baza de electricitate. Astfel, puteti incarca cu usurinta hoverboar-ul la voi acasa ca pe un telefon mobil.

De asemenea, aceste placi electrice sunt destul de rapide, avand o viteza maxima de aproximativ 10-12 km pe ora. Puteti utiliza cu usurinta hoverboard-ul pentru transportul de zi cu zi. Desi bicicletele sunt mai rapide, un hoverboard nu te va face sa transpiri si nu vei fi obosit cand te dai jos de pe el. Un hoverboard poate fi folosit si pe trotuare, deci daca exista un blocaj in trafic nu va trebui sa iti faci griji, deoarece poti sate deplasezi cu usurinta pe hoverboard pe trotuar si sa ajungi la destinatie la timp.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here