Avantajele usilor glisante din sticla

0
2392

Lumina naturala poate creste confortul caseia dvs. In acest sens, alegerea unor usi glisante din sticla este o optiune perfecta, care va oferi, totodata, o mai mare deschidere spatiului de locuit, decat usile clasice cu balamale, fie ele si cu geamuri.

Totusi o usa glisanta din sticla, fiind considerabil mai mare decat o fereastra poate face ca in locuinta dvs. sapatrunda mai multa caldura sau frig daca este instalata gresit sau daca este un model de calitate inferioara. De aceea, daca vrei un produs care sa dureze ani multi cu o intretinere minima, alege usi din sticla glisanta de cea mai buna calitate. Iata care sunt principalele avantaje ale acestor usi:

Castigi spatiu

Usile glisante functioneaza fara balamale – ele aluneca pur si simplu de-a lungul unei sine, in loc sa se deschidain mod clasic. Acest lucru inseamna ca nu este nevoie de spatiu suplimentar in dreptul lor, deoarece se deschid pur si simplu alunecand paralel pe perete.

Lumina naturala

Usile glisante din sticla fac ca lumina naturala a soarelui sa patrunda direct in locuinta dumneavoastra. Acest lucru creeaza o atmosfera speciala si poate contribui la reducerea facturilor la electricitate.

Vizibilitate

In cazul in care aveti o curte interioara sau balconul apartamentului dvs. va confera o priveliste deosebita, usile glisante din sticla sunt o solutie perfecta. Veti avea tot timpul vedere catre spatiul inverzit sau gradina cu flori, iar cand lumina va deranjeaza este suficient sa trageti draperiile. De asemenea, gratie vizibilitatii perfecte, va puteti supraveghea tot timpul copiii care se pot juca in curte sau la piscina din spatele locuintei.

Acces sporit.

Fiind foarte usor de utilizat si avand o deschidere mai mare decat usile clasice cu balamale, usile glisante din sticla va ofera posibilitatea unui acces sporit. Veti putea transporta mai usor diferite obiecte de mobilier din casa in curte sau invers. De asemenea, aerul va circula mai usor, ceea ce va face ca locuinta dvs. sa fie permanent aerisita.

Intretinere

Spre deosebire de alte materiale, cum ar fi lemnul sau metalul, sticla necesita mai putina intretinere. In plus, este si mai rezistenta. Ganditi-va ca lemnul si metalul in conditii de umiditate se deterioreaza, fiind nevoit sa adaugi straturi de vopsea, dar sticla (in special) cea securizata nu este afectata de conditiile meteo si se curata simplu si rapid.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here