Cu un nou CEO, Romprint tinteste 4% din piata tipariturilor

0
1259
tipografie

tipografieGrupul de presa si tipografie Romprint, cu afaceri de aproape 4.2 mil. euro anul trecut, a realizat in Romania vanzari de  1.1 mil. euro in primele trei luni ale acestui an, in crestere cu 2% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

„Produsele care se tiparesc cel mai bine pe piata locala sunt in acest moment revistele de nisa asociate cu printuri tip colectii folosite ca inserturi, precum povestile pentru copii, cataloage/ghiduri turistice, colectii de arta sau carte de buzunar”, a declarat, luni, Constantin Danciu, noul director general al companiei.

Constantin – Virgil Danciu 42 de ani, a preluat operatiunile Romprint la inceputul lunii martie a acestui an, venirea sa inscriindu-se intr-un lung sir de schimbari la nivelul companiilor de profil locale. Noul CEO al Romprint are o experienta de 17 ani in domeniu, iar printre pozitiile detinute ulterior se numara cea de director comercial in cadrul aceleiasi companii.

Pozitia detinuta anterior de Constantin Danciu a fost ocupata de Cristian Marin, venit pe noul post din functia de director de marketing, in cadrul aceleiasi companii.

„Chiar daca piata de tiparituri din Romania a fost puternic zguduita de criza, competitia este uriasa atat pe segmentul de reviste cat si  pe cel de carti. Cu siguranta piata se va reaseza in cursul acestui an”, a mai spus Constantin Danciu.

La sfarsitul lunii august 2009, Romprint se afla pe locul 7 in topul jucatorilor din industria tipografica locala, cu o cota de piata de 2,5%.
„In urmatorii cinci ani, vizam o cota de piata de 4%”, a mai spus Coinstantin –Virgil Danciu.

Corporatia Romprint anunta numirea unui nou CEO si Commercial Affair Manager

Bucuresti- 05 mai 2010 – Grupul de presa si tipografie Romprint a anuntat numirea lui Constantin Danciu in functia de CEO al corporatiei, in locul lui Horatiu Sorin Regneala, care a parasit compania pentru a derula afaceri in alte domenii de activitate. Constantin Danciu vine in noua pozitie din functia de  Commercial Affair Manager pe care a ocupat-o timp de 10 ani, postul sau fiind preluat de Cristian Marin, anterior, Marketing Affair Manager.

Constantin Danciu este expert in operatiuni, finante, vanzari, marketing, strategii si management general, fapt dovedit intr-o cariera de succes de 17 ani la Romprint.
Constantin – Virgil Danciu, este hotarat sa duca firma Romprint intr-o noua faza de dezvoltare, colaborand in acest sens cu intreaga echipa decisa sa-l sustina din tot sufletul.

„Sunt extrem de incantat sa conduc o organizatie dinamica si cu un potential nelimitat in industria tipografiilor”, a afirmat Constantin Danciu. „Ma voi ocupa mai ales de asigurarea continuitatii excelentei cu care Romprint si-a obisnuit clientii”, a mai spus noul CEO.

Despre Romprint
Grupul de presa si tipografie Romprint are experienta si pregatirea profesionala pentru a satisface toate cererile, garanteaza partenerilor sai asistenta la un intalt nivel pe durata intregului ciclu productiv, de la faza pre-press la distributie.

 PR & Marketing

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here