Cu o investiție de 100.000 Euro, ECCO deschide primul magazin tip ECCO UNITY in Palas Mall Iasi

0
827

ECCO deschide pe 31 mai primul sau magazin UNITY din Romania, in Palas Mall din Iasi. Pornind de la atentia deosebita acordata design-ului, la eficientizarea spațiului de expunere si pana la imbunatațirea experienței de cumparare, noul magazin a fost gandit dupa valorile conceptului UNITY. in perioada 1-4 iunie, noii clienți sunt intampinați in cel mai nou magazin ECCO

cu o promoție speciala: 30% reducere la a doua pereche de pantofi sau geanta cumparata pana pe 4 iunie.
Noul concept UNITY confera magazinului o imagine mai moderna, mai eleganta si mai sofisticata. Fața de conceptul anterior, Unity este ilustrat atat printr-un spatiu mai aerisit, in care produsele ECCO ies mult mai bine in evidența, printr-un decor special al vitrinelor, cat si printr-un sistem de sonorizare performant, care intregeste experiența cumparatorilor datorita muzicii ambientale special create pentru clienții ECCO. Noul tip de magazin ECCO isi propune sa fie un spațiu primitor pentru cei mai diversi vizitatori, dar care au un singur interes comun: incalțamintea confortabila si de calitate.
Victor Tighinean, Managing Director ECCO Romania, declara: „ECCO International a implementat conceptul Unity in diferite magazine din intreaga lume inca din 2011. A venit randul nostru sa imbunatațim experiența consumatorului ECCO si in Romania. Nu intamplator am lansat conceptul in Iasi, Palas Mall fiind unul dintre cele mai interesante proiecte de retail din afara Bucurestiului. in ciuda conceptului complet nou pe piața locala, ne asteptam ca startul sa fie dificil, in orice centru comercial fiind nevoie de minim 1 an pentru a atinge profitul. Dar suntem convinsi ca acest proiect va avea succes. Pregatim un proces amplu de refitting al magazinelor noastre din toata țara, astfel incat sa facem trecerea completa la conceptul Unity. Pe termen lung, planul nostru este sa deschidem 2 – 3 magazine pe an, mai ales in orasele mari, cu peste 300.000 de locuitori si in capitala”.
Magazinul ECCO din Palas Mall se intinde pe o suprafața de 103 mp  si este cel de-al 13-lea magazin ECCO din țara. ECCO Shoes International este in top 3 al celor mai mari producatori de incalțaminte din lume, cu vanzari de 20 de milioane de perechi in peste 5.500 de locații, dintre care 1.000 de magazine monobrand, in peste 90 de țari din lume. Ghidandu-se dupa filozofia brandului – „incaltamintea trebuie sa se potriveasca piciorului si nu invers” – ECCO colaboreaza cu institutul de cinetica din Köln pentru a-si imbunatati continuu performantele produselor sale.

Pentru mai multe detalii, contactați:
Ana Nila,  Account Executive McCann PR: 0731.037.140 sau [email protected]
Despre ECCO
ECCO, unul din cei mai mari producatori de incaltaminte din lume, ce combina armonios stilul si confortul, si-a construit succesul oferind produse de calitate, utilizand tehnologii inovatoare si design adaptat filozofiei ”pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”. ECCO este singurul producator de incaltaminte care gestioneaza intregul proces de fabricare, iar angajatii sai sunt forta creatoare din spatele produselor, al design-ului si al dezvoltarii brandului, asumandu-si responsabilitatea pentru fiecare detaliu. Produsele ECCO se gasesc in 4,000 de locatii, in peste 90 de tari din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.ecco.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here