Cu noul buton ViewBoard Cast, ViewSonic oferă posibilitatea partajării wireless în timp real printr-o singură apăsare

0
631

Spații de lucru deosebit de eficiente, fără bătaia de cap aferentă configurării și conectării

 

București, România (3 martie 2021) ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, a lansat butonul ViewBoard Cast – un nou accesoriu pentru soluția de afișare wireless a prezentărilor (Wireless Presentation Display – WPD), oferind în acest fel o metodă mai intuitivă de partajare rapidă a conținutului, printr-o singură apăsare. Acesta elimină bătaia de cap aferentă configurării și realizării conexiunilor wireless, contribuind la crearea unor spații de lucru deosebit de eficiente și de sigure, potrivite pentru ședințe și colaborare.

“Pentru a veni în întâmpinarea cererii în creștere de spații de lucru digitale mai interactive și destinate colaborării, ViewSonic s-a dedicat creării de soluții care să le permită utilizatorilor să lucreze, să partajeze date și să colaboreze într-un mediu fără întreruperi”, a spus Monica Sun, Presentation Group Director la ViewSonic, completând: “Continuăm să extindem soluția noastră WPD pentru colaborare prin instalări multi-ecran, care le permite participanților să partajeze și să prezinte conținut într-o manieră cât mai ușoară, amplificând puterea conceptului BYOD (Bring Your Own Device).”

Butonul ViewBoard Cast simplifică și eficientizează și mai mult colaborarea bazată pe instalări multi-ecran wireless. După configurarea inițială, care constă în asocierea Butonului cu soluțiile interactive de afișare sau ecranele ViewSonic, utilizatorii nu mai trebuie decât să conecteze Butonul la un laptop, iar apoi să apese pe el pentru a partaja ecranul în numai câteva secunde. Totodată, trebuie precizat că dispozitivul este compatibil cu mai multe sisteme de operare, printre care Windows, Mac și Chrome OS, ceea ce îl recomandă pentru ședințele de grup cu mai mulți prezentatori. Există două tipuri de butoane ViewBoard Cast, care asigură suport HDMI și respectiv USB-C. Ambele sunt alimentate cu energie direct de către laptop, neavând astfel nevoie de baterie.

Soluția ViewBoard Cast asigură eficiență și productivitate colaborării de grup. De exemplu, într-o sală mare pentru ședințe, echipată cu un ecran principal pentru prezentator și ecrane separate de dimensiuni mari pentru diferite grupuri de utilizatori, prezentatorul are posibilitatea de a sincroniza conținutul de pe ecranul său cu cel afișat pe celelalte ecrane, iar astfel toată lumea poate vedea clar aceeași informație. În același timp, participanții pot partaja pe ecranele de mari dimensiuni conținutul de pe propriile dispozitive, precum laptopuri și smartphone-uri, pentru a-și introduce în acest fel propriile idei în discuțiile de grup.

Având în vedere și aspectul de securitate, Butonul ViewBoard Cast adoptă un design independent de aplicații software, care elimină orice riscuri potențiale de securitate și confidențialitate, prin evitarea unei conexiuni la rețea și necesității unei instalări de software suplimentar. În acest fel, utilizatorii au garanția că toate datele sunt transmise în cadrul unui mediu izolat. Soluția de criptare Wi-Fi și protocolul de autentificare WPA2 au, la rândul lor, rolul de a proteja proprietatea intelectuală a companiei împotriva manipulării și publicării neautorizate.

 

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activează în peste 100 țări. Folosindu-se de spiritul său inovator și de viziunea sa, ViewSonic creează hardware și soluții software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de afișare publică digitală, soluții de afișare interactive ViewBoard și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 ani de experiență pe piața soluțiilor de afișare, ViewSonic s-a impus prin furnizarea de soluții fiabile pentru educație, întreprinderi, consumatori și profesioniști și prin susținerea utilizatorilor să “Observe Diferența. – See the diference.” Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitați www.viewsonic.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here