Cooper Pear deschide sucursala in Braila

0
852

La inceputul lunii mai, cea mai buna companie de brokeraj credite din Romania, isi aduce serviciile si in folosul brailenilor, in concordanta cu politica de dezvoltare a companiei.

Vlad Elias , fondatorul Cooper Pear doreste ca acest nou punct de lucru sa fie un centru de influenta pentru zona.

Vom merge pe aceiasi nota de profesionalism ca si pana acum deoarece clientii nostri de ne devin ulterior si prieteni, tocmai de aceea ii tratam asa cum ne-ar placea noua sa fim tratati. Venim cu solutii eficente pentru orice profil de client in mod gratuit si speram sa ajutam cat mai multe persoane.

Asa cum facem in Bucuresti, vom incheia parteneriate cu companiile private si de stat din zona si speram sa atingem cel putin procentul de 40%, reprezentand numarul angajatilor carora le gasim solutii de scadere a ratelor sau de miscorare a perioadei contractuale cu aceiasi rata.
Din diferenta de dobanda, clientii nostri castiga mii de lei sau zeci de mii de lei in functie de suma contractata, adauga Catalin Dumitru , Director de vanzari .

Cooper Pear este prima platforma online de comparatie credite, in functie de profilul fiecarui client, care in 2011 a adus pe piata un serviciu unic, menit sa usureze si sa indrume clientul in alegerea creditului pe care chiar il poate obtine.

Dupa 4 ani de activitate in mediul online, serviciile Cooper Pear sunt acum disponibile si prin intermediul echipei noastre de vanzari directe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here