Construieste viitorul Sectorului 5 alaturi de UNPR

0
716

UNPR Sector 5 Bucuresti a lansat, astazi 5 august 2010, Campania Construieste viitorul Sectorului 5 alaturi de UNPR. Campania se va derula pe o perioada de 2 ani si prin ea ne dorim sa demonstram cetatenilor din Sectorul 5, ca situatia actuala se poate ameliora,
imbunatati si chiar schimba, ca se pot realiza actiuni, programe si proiecte pentru a remedia problemele cu care acestia se confrunta, si nu vom face asta doar in campania electorala, ci incepand de astazi.

Peste 2 ani, ne dorim, ca rezultatele concrete ale acestei Campanii sa ne crediteze in fata cetatenilor din Sectorul 5.

Campania a demarat astazi cu actiunea „Sectorul 5 un sector curat!” si are ca scop salubrizarea Parcului Vicina din Sectorul 5. Am ales acest parc, in urma sesizarilor pe care le-am primit de la cetatenii ce locuiesc in aceasta zona si care s-au plans ca acesta se afunda
intr-o mare de gunoaie si este intr-o stare avansata de degradare, datorita neglijentei autoritatilor publice locale.

Mobilizati de mesajul „Vrei un parc curat pentru copii tai? Implica-te!”, la aceasta campanie au participat peste 300 de persoane. Inarmati cu maturoaie, greble, lopeti, dar si alte unelte necesare salubrizarii, participantii au adunat gunoaiele din parc, au tuns iarba si au varuit pomii, intr-un cuvant au schimbat imaginea parcului Vicina.

Alaturi de conducerea si membrii organizatiei UNPR Sector 5, la aceasta actiune a participat si Secretarul Executiv al UNPR Stefania Cojocariu.

PRESEDINTE UNPR SECTOR 5 BUCURESTI
CORIN ROMANESCU
Tel: 0722.862.089

Drd. Stefania COJOCARIU
Secretar Executiv UNPR
tel: 0724.55.35.44
fax: 021.317.70.04

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here