Consiliul de Comunicare în Domeniul Sănătății al EACA lansează ghidul „Sănătatea Organizațională: Noul Avantaj Competitiv într-o Lume Post-COVID”

0
599

 

București, 15 iunie 2023: Asociația Europeană a Agențiilor de Comunicare (EACA) – Consiliul de Comunicare în Domeniul Sănătății anunță lansarea ghidului intitulat „Sănătatea Organizațională: Noul Avantaj Competitiv într-o Lume Post-COVID”. Această inițiativă îi aduce împreună pe membrii Consiliului, experți în comunicarea din domeniul sănătății, precum și pe Sir Cary Cooper, profesor de psihologie organizațională și sănătate la Universitatea Alliance MBS Manchester, la a 50-a aniversare. Scopul documentului este de a identifica factorii critici care contribuie la sănătatea și succesul organizațional în interiorul și în afara locului de muncă.

 

Pe lângă prezentarea unor exemple de bune practici din principalele agențiile de comunicare din Europa, ghidul dezvăluie șase puncte vitale pe care organizațiile din diferite industrii ar putea să le ia în considerare pentru a-și îmbunătăți performanța, a promova satisfacția angajaților și a crește productivitatea. Aceste zone-cheie includ leadership-ul, sănătatea și well-being-ul, inovația, învățarea și dezvoltarea, precum și condițiile de lucru.

 

Lansarea ghidului „Sănătatea Organizațională: Noul Avantaj Competitiv într-o Lume Post-COVID” marchează un moment semnificativ în industria de comunicare, mai ales în contextul actualului deficit de talente și a fenomenului ‘The Great Resignation’ (Marea Demisie).

 

Credem cu tărie că succesul unei agenții sau al unei companii se bazează pe eficacența funcționării sale organizaționale și pe bunăstarea oamenilor săi”, subliniază Philip Chin, Președintele Consiliului de Comunicare în Domeniul Sănătății al EACA. „Acest ghid servește ca o resursă valoroasă care poate iniția conversații importante între companii și profesioniști, cu scopul de a construi organizații închegate și durabile, care își prioritizează forța de muncă și promovează o cultură a creșterii, inovației și bunăstării.”

 

Întregul ghid și punctele de acțiune pentru consolidarea sănătății organizaționale pot fi accesate la http://bitly.ws/Hs7w

 

 

Despre EACA

Asociația Europeană a Agențiilor de Comunicare (EACA) reprezintă peste 2500 de agenții de comunicare și asociații de agenții din aproape 30 de țări europene, cu peste 120.000 de angajați în agenții de publicitate, media, digital, branding și PR. EACA promovează publicitatea transparentă și eficientă, standardele profesionale ridicate și conștientizarea contribuției publicității într-o economie de piață liberă, încurajând o cooperare strânsă între agenții, publicitari și media în organismele europene de publicitate. EACA colaborează îndeaproape cu instituțiile UE pentru a asigura libertatea publicității responsabile și creative.

 

 

Despre Consiliul de comunicare în sănătate:

Parte a EACA, Consiliul de comunicare în domeniul sănătății este dedicat promovării excelenței și inovației comunicării din domeniul sănătății. Consiliul are în componență lideri din industrie și experți care lucrează împreună pentru a modela viitorul comunicării în domeniul sănătății, promovând cele mai bune practici în industrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here