Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Nordic Import Export co, Casa Mediterană Import și Nordic Logistic de către familia Moldoveanu

0
1178

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care familia Moldoveanu a preluat companiile Nordic Import Export Co, Casa Mediterană Import și Nordic Logistic. Anterior autorizării, cele trei companii erau deținute de familia Moldoveanu împreună cu membrii altor două familii.

Nordic Import Export Co SRL are ca obiect de activitate principal comerţul cu ridicata al produselor lactate, ouălor, uleiuilor şi grăsimilor comestibile.
Casa Mediterană Import SRL are ca obiect de activitate principal intermedierea în comerţul cu produse alimentare, băuturi şi tutun.

Nordic Logistic SRL are ca obiect de activitate principal depozitarea. Această societate asigură suportul logistic pentru Nordic Import Export Co SRL şi Casa Mediterană Import SRL şi, într-o mai mică măsură, şi pentru alte societăţi de pe piaţă.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here