Concurs national de grafica – editia a-II-a

0
611

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza a doua editie a Concursului National de Grafica al scolilor Populare de Arte, manifestare prin care se urmareste valorificarea talentului cursantilor in domeniul graficii.

Tema concursului este : „EPOCA DE AUR”. Tehnica este la alegere, dar se va tine cont de tehnicile specifice graficii.
Fiecare scoala va selecta si va desemna maxim 3 cursanti, urmand ca fisele de participare sa fie avizate de institutia pe care o reprezinta iar fiecare participant va putea inscrie in concurs maxim 3 lucrari, acestea fiind inramate si cu sticla.
Lucrarile vor trebui expediate pe adresa scolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj-Napoca, CP 400624, in atentia domnului expert Lucian Szekely –Rafan, data limita de trimitere fiind 10 aprilie 2011.
Vernisarea si jurizarea expozitiei va avea loc la Galeria „55”, in data de 15 aprilie 2011. Returnarea lucrarilor se va face de catre organizatori, dupa Inchiderea expozitiei care va avea loc in data de 2 mai 2011. Lucrarile premiate vor ramane in patrimoniul scolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca.

Biroul de presa
23.03.2011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here