Competitie sportiva Transilvania Drag Race

0
692

Consiliul Judetean Cluj, in calitate de partener al organizatorilor celei de-a treia etape a competitiei Sportive “Transilvania Drag Race III 402M”, invita publicul interesat sa participe la acest eveniment automobilistic care se va desfasura in perioada 29-30 septembrie 2012, in comuna Jucu, localitatea Jucu de Sus, in spatele fostei fabrici de telefonie mobila „Nokia” din Parcul Industrial TETAROM III. Orarul de desfasurare al evenimentului din acest week-end este cuprins in intervalul 09:00 – 22:00, in ambele zile ale competitiei.

„Transilvania Drag  Race” a intrat in calendarul campionatului National de DRAG, omologat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Aceasta etapa va cuprinde curse de accelerare si auto&moto, precum si un mic tunning auto. De asemenea, va avea loc si evenimentul „Car Audio – Etapa Emma”.

„Dupa succesul inregistrat in editia precedenta a acestor curse legale, care au avut loc la sfarsitul lunii iunie a acestui an, pe o portiune neutilizata a Autostrazii Transilvania, Consiliul Judetean Cluj a decis sa sustina din nou aceasta competitie sportiva. Sprijinul pe care il acordam in vederea organizarii si derularii in bune conditii a acestui eveniment competitional are drept ratiune atat dorinta noastra de a sprijini sportul in general cat si ideea practicarii acestuia in conditii de maxima siguranta si legalitate, astfel incat toata lumea sa fie multumita si nimeni sa nu aiba de suferit”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here