Compania Mic.ro are datorii neplatite de mai multe luni catre furnizori. Patriciu a cerut in instanta insolventa

0
736
mic-ro-insolventa

mic-ro-insolventaCompania Mic.ro Retail, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu si care detine magazinele Mic.ro, si-a cerut insolventa, intr-un dosar depus marti la Tribunalul Bucuresti.Termenul de judecata a fost stabilit pentru joi.

Printre firmele care au cerut in acest an insolventa Mic.ro se numara compania de taximetre Meridian, Touring Europabus – apartinand lui Dragos Anastasiu, Vel Pitar si grupul tiriac Auto.

Datoriile neplatite de mai multe luni, pe care lantul Mic.ro le-a acumulat catre o serie de furnizori, i-au facut pe multi dintre acestia sa stopeze in ultimele luni livrarile de marfuri. Din acest motiv, rafturile magazinelor sunt pe jumatate goale. in plus, unii furnizori au inceput sa se organizeze in asociatii, pentru a avea mai multe sanse sa recupereze banii.Surse din piata de retail sustin si ca Mic.ro are chirii neplatite de mai multe luni in cazul multor magazine.

Patriciu detinea in luna septembrie, prin intermediul Mercadia Holland, 830 de magazine Mic.ro, dintre care 720 fixe si 110 mobile, si 58 de unitati Macro si miniMax. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here