Community BrandTailors lanseaza noul website corporate al Albalact

0
699

Community BrandTailors – prima divizie de consultanta de branding digital si continut digital de brand din Romania – a lansat noul website al companiei producatoare de lactate, Albalact.

Community BrandTailors a lansat noul website Albalact, www.albalact.ro, care are ca scop construirea imaginii corporatiste a companiei in mediul online. Site-ul ia in calcul toate categoriile de stakeholderi si ofera informatii de interes major pentru investitori si distribuitori. Pe langa acestea, zona dedicata presei pune la dispozitia jurnalistilor o arhiva extinsa a comunicatelor companiei si a stirilor referitoare la activitatea Albalact S.A.
Website-ul nou lansat reuneste informatii despre istoricul si viziunea companiei, precum si detalii despre echipa de management careia compania ii datoreaza succesul inregistrat ani de-a randul.
Totodata, prezinta consumatorilor finali intregul portofoliu de produse pe care Albalact le comercializeaza prin intermediul celor patru brand-uri de lactate lansate de-a lungul anilor: Fulga, Zuzu, DeAlbalact si Raraul.

Principala provocare pe care am intampinat-o pe parcursul acestui proiect a fost organizarea cantitatii mari de informatie astfel incat sa fie usor de urmarit de catre de toate tipurile de audienta, respectiv consumatori finali, parteneri de afaceri sau oameni de presa.

Alina Cranga
Client Service Coordinator

Din punct de vedere grafic, website-ul respecta paradigma website-urilor corporatiste: paleta cromatica limitata si contraste atent alese astfel incat atentia sa se poata concentra pe informatiile puse la dispozitie. Din punctul de vedere al deschiderii catre public, Albalact face prin acest site un pas in fata, aducand informatii actualizate despre companie, brand-uri si produse. Platforma online integreaza chiar si un portal de resurse umane cu informatii in timp real pentru cei interesati de oportunitatile de cariera in cadrul companiei Albalact.

Albalact.ro este site-ul care deschide noua serie de proiecte de digital branding lansate de catre divizia Community BrandTailors pentru clientii nostri. Preconizam ca serviciile de comunicare si branding digital pe care le oferim vor inregistra o cota din ce in ce mai insemnata in cadrul veniturilor BrandTailors, numai anul trecut acestea consolidand aproximativ 30% din total.

Beatrice Danis
Brand Strategist

in 2011, BrandTailors a finalizat procesul intern de reorganizare pe patru directii de business –branding de produs, branding de servicii, comunicare de brand si branding digital.
Membrii echipei Community BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt: Beatrice Danis, Ionut Militaru (fost Account Executive in cadrul Community BrandTailors) si Monica Dumitriu (fost Brand Consultant in cadrul Community BrandTailors) – abordare strategica, Alina Cranga si Ionut Militaru – management de proiect, Mihai Vulpie (fost Brand Designer in cadrul Community BrandTailors) – concept grafic si web design.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here