Comert prin traditie, Antreprenoriat prin excelenta

0
603
banner-comunicat

banner-comunicatCu o prezenta extraordinara in 17 state ale continentului european, renumitul concern austriac BAUSTOFF METALL INTERNATIONAL isi face simtita prezenta in randul furnizorilor de marfuri pentru constructii din Romania.

 

Traditia de 47 ani in domeniul tranzactiilor cu materiale pentru constructii, calitatea superioara a produselor si serviciilor, performanta functionarii in sistem multibrand, precum si cifra de afaceri in continua evolutie, au propulsat BAUSTOFF METALL la nivel de lider in CEE.

foto_Dr.-Wolfgang-KristinusBAUSTOFF METALL, un nume cu renume:
7 fabrici moderne produc sisteme de plafoane suspendate si materiale pentru constructii  (Austria, Germania, Serbia, Ungaria);
88 unitati comerciale si platforme de distributie (Austria, Germania, Italia, Benelux, Scandinavia, Europa de Est);
1.200 de angajati – persoane cu acelasi scop: „de a asigura clientului excelenta”;
316 milioane euro insumate la cifra de afaceri a anului 2009.

<<Suntem specializati atat in activitatea de distributie, cat si in cea de productie, iar inovarea este urmatoarea noastra provocare. Efervescenta know-how-ului este identica in fiecare punct al “hartii Baustoff”. Serviciile noastre fac sa existe o legatura de incredere intre industrie si clientul final. Suntem liantul acestei conjuncturi. Numai prin implicare si devotament, promptitudine si profesionalism, atentie si echilibru.>> Dr. Wolfgang Kristinus, Administrator Baustoff Metall GmbH si Antreprenor al anului 2008 in Austria, conform primului raport publicat de Ernst & Young in revista „Entrepreneur”.

Ghidata dupa principiile si valorile grupului austriac, Baustoff Metall SRL – tanara divizie din Romania, constituita la finele anului 2009, si-a propus sa transpuna la nivel national autenticitatea performantei austriece. Baustoff Metall SRL comercializeaza in Romania sisteme gipscarton, sisteme de plafoane suspendate standard si speciale, izolatie termica, acustica si anti-incendiu, polistiren, profile metalice, structuri si sisteme pentru usi batante si glisante, mocheta, parchet, pardoseli PVC, pardoseli suprainaltate, pardoseli speciale de trafic, adezivi, aditivi si solutii de pregatire suport, lavabile, vopsele, tencuieli si gleturi etc.

<<Baustoff Metall in Romania are un singur scop: acela de a oferi servicii si produse de excelenta pentru clientii sai. Tindem sa devenim un pol furnizor al materialelor de calitate pentru constructii. Reusita noastra consta in perseverenta, abilitatea si deschiderea cu care ne adresam pietei. Pe langa lucrarile clasice in constructii, vizam atat aplicatiile cu nivel tehnic ridicat, cat si proiectele speciale (clinici, spitale, laboratoare, scoli, sali de sport, obiective cu grad ridicat de protectie, izolatie, securitate etc). Sfaturile competente, disponibilitatea marfurilor, procesarea si livrarea la timp a comenzilor sunt etape secventiale, succesive ale circuitului nostru operativ. Succesul fiecarui exercitiu determina satisfactia clientului. Lansarea acestei noi atitudini vine in intampinarea nevoii de flexibilitate a cererii sectorului de constructii. Consumatorii au nevoie de incredere maxima si sprijin solid – iar noi le oferim!>> Mariana Clontea, Director General al Baustoff Metall Romania.

Infiintarea primei reprezentante BAUSTOFF METALL in Romania a presupus o investitie de 1,2 mil. de euro. Pana la sfarsitul anului, oficialii locali estimeaza o cifra de afaceri de cca. 2,5 mil. euro. Ținta anului 2011 o reprezinta dublarea cifrei de afaceri comparativ cu cea din 2010 si deschiderea a cel putin alte doua unitati comerciale in tara noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here