Colac de salvare pentru bugetari: 1.100 de joburi in institutiile UE

0
454
ue

ueInstitutiile europene scot la concurs, in luna iunie, 1.100 de posturi, cele mai multe dintre acestea se adreseaza persoanelor cu experienta in secretariat si finante, potrivit Tjobs, site de plasare a fortei de munca in afara tarii.

Numarul locurilor de munca pentru persoanele cu experienta in secretariat este de 500, iar numarul posturilor in departamentele de finante ajung la 450.

Candidatii interesati pot aplica pentru un singur post, intrucat testele pentru cele doua competitii pot avea loc in aceeasi perioada. Important de stiut este si faptul ca persoanele care aplica pentru mai multe posturi sunt excluse din concurs.Institutiile europene mai cauta si personal pentru centrele de pregatire scolara. Este vorba de 140 de posturi pentru infirmieri, ingrijitori copii si educatori.

Posturile sunt disponibile oricarui cetatean roman, cei interesati trebuie sa se inscrie pe site-ul Oficiul European pentru Selectia Personalului pana pe 14 iunie.

Salariile intr-o institutie europeana variaza intre 3.000 si 16.000 de euro lunar, in functie de tipul de job. Pe langa salariile atragatoare, cei care obtin un post intr-o institutie UE primesc in plus o alocatie pentru cresterea copilului, o alocatie scolara pentru copil, bani pentru a-si asigura o locuinta si o alocație de expatriere, valoarea acestor beneficii depasind 1.200 de euro. (Realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here