Colaborare CCIB – Asociatia FAR

0
687
sorin-dimitriu-emil-constantinescu

sorin-dimitriu-emil-constantinescuRecent, fostul presedinte al Romaniei prof. univ. dr. Emil Constantinescu a efectuat o vizita privata la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB). in cadrul intrevederii pe care domnia sa a avut-o cu presedintele Camerei bucurestene,

prof. univ. dr. Sorin Dimitriu, s-a conturat posibilitatea unei viitoare colaborari intre CCIB si Asociatia Forumul Academic Roman (Asociatia FAR), condusa de fostul presedinte al Romaniei, inclusiv prin derularea unor proiecte comune cu finantare europeana.
De asemenea, Camera bucuresteana se poate implica si in proiectul „Iesirea din labirint: viziune si strategie pentru Romania secolului XXI”, lansat de Asociatia FAR in luna februarie a acestui an. Punctele forte ale organizatiei camerale bucurestene sunt, potrivit prof. univ. dr. Emil Constantinescu, volumul mare de informatii de care dispune, excelenta expertiza a managementului in economia reala, completate de o inalta competenta profesionala a specialistilor sai si de larga recunoastere internationala de care se bucura CCIB.
Camera bucuresteana apreciaza ca cele patru studii ce vor fi elaborate in cadrul proiectului „Iesirea din labirint: viziune si strategie pentru Romania secolului XXI” vor contribui intr-o masura semnificativa la dezvoltarea durabila a tarii noastre in deceniile urmatoare.

Biroul de Presa al CCIB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here