Carmolimp isi dezvolta sectorul de restaurante

0
719

Carmolimp isi dezvolta sectorul de restaurante ca urmare a unei investitii de peste 200.000 de euro. Paradis by Carmolimp este cel mai nou restaurant al familiei Soneriu si se afla in Brasov, in centrul istoric. Acesta este al doilea restaurant al companiei, primul fiind deschis in orasul Victoria in anul 2005.

Extinderea a venit ca un pas logic, tinand cont de faptul ca brandul Carmolimp poate furniza produse naturale de la fermele proprii, facand astfel diferenta pe piata restaurantelor.
“Paradis Brasov este pentru noi un test al conceptului de restaurant. Am considerat aceasta piata o provocare datorita faptului ca dorim sa realizam un sistem care va putea fi multiplicat usor, fie prin locatii proprii, fie prin franciza. Targetul restaurantului este reprezentat atat de turistii straini si romani, dar si de brasovenii dornici de o experienta culinara unica”, a declarat Valentin Soneriu, Director General Carmolimp.
Respectand in continuare principiul „afacere de familie”, de administrarea restaurantului se ocupa sotia, Mihaela Soneriu, impreuna cu bunica sa.
S-a oferit o atentie deosebita alegerii si pregatirii angajatilor, familia Soneriu punand un mare accent pe serviciul oferit in restaurant de la intrarea clientului si pana la plecarea sa.
„Le oferim celor care ne calca pragul ospitalitate, caldura si mancaruri savuroase. Vorbim despre un tot unitar : o bucatarie romaneasca de exceptie, preparate internationale rafinate si o pozitionare excelenta prin localizarea restaurantului in centrul pitoresc al Brasovului. Daca serviciile nu ar fi impecabile, ne-am pierde farmecul”, a declarat Mihaela Soneriu, administrator restaurant Paradis.
Restaurantul Paradis din Brasov se afla pe strada Apollonia Hirscher nr. 12, are o capacitate de 90 de locuri si este deschis intre orele 11:00 – 23:30.

Loredana Albu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here