Cod rosu de inundatii pana duminica, la ora 16.00

0
679
inundatii-grave

inundatii-graveAvand in vedere situatia hidrometeorologica si prognoza pentru urmatoarele 48 de ore, hidrologii prelungesc avertizarea emisa joi pana duminica la ora 16.00, pentru raurile Prut, Siret si Olt.

 Astfel, se mentine cod rosu pe raul Prut, pe sectorul Stanca Aval – amonte Ungheni, aferent judetelor Iasi si Botosani, si pe sectorul sivita-Dunare (judetul Galati), pe raul Siret, pe sectorul Nicolae Balcescu – Dragesti (judetele Neamt si Bacau) si pe sectorul sendreni-Dunare (judetul Galati).

Cod portocaliu pe raul Prut, pe sectorul Radauti – Prut – Stanca Costesti (jud. Botosani), si pe sectorul Ungheni – Dranceni, aferent judetelor Iasi si Vaslui, pe raul Siret, pe sectorul aval Dragesti – sendreni (judetele Vrancea si Galati), pe raul Olt, pe sectorul aval Feldioara – Hoghiz din judetul Brasov, si pe raul Jijia, pe sectorul Dangeni – Andrieseni (judetele Botosani si Iasi).

Cod galben pe raul Olt pe sectorul Tomesti – Feldioara, din judetele Harghita si Covasna, si sector Hoghiz – Izbiceni – judetele Brasov, Sibiu, Valcea si Olt, pe Raul Negru – judetul Covasna, pe raul Siret pe sectorul Zvoristea – Lespezi, pe raurile Suceava, Moldova, Bistrita amonte Ac. Izvorul Muntelui si afluenti si pe cursul superior si mijlociu al Trotusului din judetele Suceava, Neamt, Harghita si Bacau, pe raul Barlad – judetele Vaslui si Galati, pe raul Jijia, pe sectoarele Dorohoi – Dangeni (jud. Botosani), si Andrieseni – Chiperesti (jud. Iasi), pe raul Sitna (jud. Botosani), Bahlui (jud. Iasi), pe raul Prut pe sectorul Oroftiana – Radauti – Prut (jud. Botosani) si pe sectorul Falciu – Sivita – judetele Vaslui si Galati. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here