CNIPMMR a lansat Indicele de incredere al IMM-urilor

0
499

„Esti intreprinzator si ai 5-10 minute libere: te invitam sa ni te alaturi in demersul nostru de a transmite un mesaj cat mai complet pietei si decidentilor politici raspunzand intrebarilor din chestionarul pentru luna iunie 2015!” – Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu – Presedinte CNIPMMR

Raspunsul CNIPMMR pentru tine

este DA – toti intreprinzatorii sunt doctori in economie pentru ca:

Am supravietuit crizei!
Rezistam legislatiei romanesti!
Ne adaptam si devenim in fiecare zi tot mai competitivi!
Ce este trend IMM?

Este un nou instrument de evaluare economica a situatiei şi perspectivelor IMMurilor din Romania dupa modelul altor tari (China, S.U.A., etc.) – Indicele lunar de incredere al IMM-urilor in economia Romaniei.

Acest instrument sintetizeaza informatii si tendinte referitoare la mediul de afaceri, fiscalitate, la situatia privind creditele curente ale societatilor comerciale, precum si evolutia estimata pe urmatoarele 3 luni. Chestionarele sunt aplicate pe un esantion reprezentativ la nivelul intregii tari.

De ce este foarte importanta parerea ta?

IMMurile sunt mult mai sensibile la orice schimbari ale mediului de afaceri si pot semnaliza din timp problemele sau bunastarea. Consideram ca opiniile si perceptiile intreprinzatorilor mici si mijlocii sunt foarte importante si trebuie cunoscute atat de PIATA, cat si de factorii de decizie politici din Romania si UE.

Click pentru accesarea chestionarului >> 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here