Clientii Telekom Romania Communications pot achita acum facturile si prin serviciul un-doi Centru de plati

0
751

Portofoliul de operatori de servicii de telecomunicatii pentru care magazinele cu sigla un-doi Centru de plati incaseaza facturi a crescut odata cu semnarea unui parteneriat cu Telekom Romania Communications. Acum, serviciul un-doi Centru de plati ofera posibilitatea de incasare a facturilor pentru cinci operatori de servicii de telecomunicatii nationali, precum si pentru aproape 30 de furnizori de utilitati din România.

Pentru a putea achita contravaloarea serviciilor de telefonie fixa, internet si/sau TV furnizate de Telekom Romania Communications, clientii trebuie sa se prezinte cu factura la oricare dintre comerciantii parteneri ai serviciului un-doi Centru de plati, iar incasarea platii se face extrem de simplu, scanând codul de bare de pe factura.

„Ne bucuram ca unul dintre cei mai importanti operatori din România a ales sa ne devina partener si sa le ofere clientilor posibilitatea de a-si achita facturile simplu si rapid, prin intermediul serviciului un-doi Centru de plati”, a spus Calin Chira, Director de Vânzari al un-doi Centru de plati.

Pe lânga Telekom Romania Communications, in momentul de fata, portofoliul de furnizori de servicii de telecomunicatii parteneri ai un-doi Centru de plati mai include si Orange, Vodafone, RCS-RDS si UPC.

„Odata cu marirea numarului de parteneri pentru care incasam facturi, estimam ca ritmul de crestere a numarului de magazine partenere va spori si el, astfel ca pâna la sfârsitul anului vom avea active aproximativ 6.000 de locatii in care se vor putea plati facturile”, a mai spus Calin Chira.

De la inceputul anului si pâna in prezent, numarul de comercianti care au activ serviciul un-doi Centru de plati a crescut cu aproximativ 240% la nivel national. Majoritatea acestora, peste 65%, sunt magazine de proximitate, in timp ce 15% sunt magazine tip autoservire, 12% sunt magazine specializate GSM, restul de circa 8% fiind reprezentate de chioscuri, benzinarii, magazine en-gros etc.

Mai multe informatii despre serviciul de plata sau despre ce presupune un eventual parteneriat sunt disponibile pe website-ul www.un-doi.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here