Clădirea de birouri Mendeleev Office 5 din centrul Capitalei atrage doi noi chiriași și atinge un grad de ocupare de 70%

0
1234

 

Bucureşti, aprilie 2021: Clădirea de birouri Mendeleev Office 5, dezvoltată de compania Akcent Development în centrul Capitalei și administrată de echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox, a atras doi noi chiriași, atingând un grad de ocupare de 70%.

Noii chiriași sunt OTOTO Store, o cafenea si magazin ce comercializează o gama largă de branduri independente, ce includ cafea de specialitate, produse alimentare, cosmetice, cărți și produse de îngrijire a casei și in-tech, o companie ce proiectează mobilitatea viitorului, dezvoltând soluţii inovatoare pentru sectorul automotive şi al mobilităţii inteligente. Cei doi chiriași au închiriat o suprafață cumulată de 780 metri pătrați, alăturându-se în clădire unor companii de consultanță financiară, PR și marketing sau construcții.

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development: „Ținând cont de faptul că Mendeleev Office 5 este o clădire finalizată în primul trimestru al anului 2020, la debutul pandemiei, ne putem declara mulțumiți de faptul că imobilul a reușit constant să atragă noi chiriași. Ne bucurăm să putem oferi un spațiu modern, cu multiple facilități, în centrul Capitalei, clădirea fiind ușor accesibilă din toate zonele orașului atât cu mașina, cât și cu numeroase mijloace de transport în comun.”

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, ce revitalizează o zonă istorică a oraşului, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. Clădirea beneficiază de acces facil la transportul public, staţia de metrou Piaţa Romană şi numeroase linii de autobuz fiind situate la 5 minute de mers pe jos, zona fiind totodată recunoscută pentru oferta variată de restaurante, cafenele, hoteluri, spaţii culturale şi centre medicale.

 

Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică. Designul clădirii facilitează accesul luminii naturale, iar faţada exterioară filtrantă de culoare aurie se încadrează în profilul zonei. Proiectul include tehnologii inteligente integrate, sistem de climatizare hibrid conceput şi integrat arhitectural, iar terasele de la etajele 3 şi 8 stimulează creativitatea chiriaşilor, oferind o vedere panoramică asupra centrului Bucureștiului.

 

Akcent Development, dezvoltatorul proiectului Mendeleev Office 5 deține în portofoliu și imobilul Eminescu Offices, clădirea Rosetti Tower şi proiectul rezidenţial Cloud 9, având alte două proiecte rezidenţiale care urmează a fi dezvoltate în zona de nord a Bucureştiului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here