Citibank are peste 100.000 de clienti Citigold in Europa, Estul Mijlociu si Africa 100.000 de clienti cu disponibilitati financiare

0
595

Citibank are peste 100.000 de clienti Citigold in Europa, Estul Mijlociu si Africa 100.000 de clienti cu disponibilitati financiare semnificative au optat pentru serviciile personalizate din oferta Citigold Bucuresti – Serviciul bancar exclusivist Citigold a depasit pragul de 100.000 clienti in regiunea Europa, Estul Mijlociu si Africa,

demonstrand pozitia importanta ocupata in preferintele clientilor cu disponibilitati financiare semnificative. Kumar Ramachandran, Director Departament Persoane Fizice la Citibank Romania, a declarat: “Aceasta realizare demonstreaza valoarea ofertei Citigold din perspectiva clientilor nostri. Faptul ca peste 100.000 de persoane au ales produsele si serviciile noastre pe o piata competitiva si plina de provocari reconfirma calitatea serviciilor bancare pe care le oferim, completate de prezenta si expertiza la nivel global”. Prin intermediul unui Relationship Manager dedicat, Citigold ofera o gama impresionanta de servicii internationale, permitand clientilor sa efectueze operatiuni bancare in mai multe monede, oriunde s-ar afla in lume. Clientii Citigold au acces la o gama superioara de instrumente de investitii ale celor mai importante societati de management al activelor din lume, ceea ce le permite sa isi dezvolte un portofoliu echilibrat si diversificat, in concordanta cu obiectivele financiare si atitudinea lor fata de asumarea potentialelor riscuri.
in plus, tratamentul preferential oferit clientilor Citigold include o serie de privilegii in concordanta cu stilul de viata al acestora, precum regimul de protocol la aeroportul Henri Coanda, locuri rezervate in loja Citigold la cele mai bune spectacole ale Ateneului Roman, invitatii la premiere de film in sali VIP, acces la terenurile de tenis ale Clubului Pescariu Sports & Spa, precum si reduceri preferentiale si tratament special la hoteluri, spa-uri si restaurante de top.
Indiferent de cerintele bancare ale clientilor, fie ele operatiunile zilnice sau nevoile mai complexe in afara orelor de functionare ale bancii, acestia au la dispozitie linia de asistenta Citigold CitiPhone. Asadar, clientii pot lua legatura cu un reprezentant Citigold, oriunde s-ar afla, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Informatii suplimentare despre solutiile de wealth-management oferite de catre Citibank Romania sunt disponibile pe www.citibank.ro sau la linia CitiPhone 0800 88 24 84.
Despre Citi
Citi, una dintre cele mai importante companii internationale de servicii financiare, detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 160 de tari din lume. Citi furnizeaza persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare pentru persoane fizice, activitati bancare si de investitii pentru companii, garantii bancare si managementul averilor.
Informatii suplimentare pot fi gasite la adresa www.citigroup.com

Alexandra Oniceanu
Specialist Comunicare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here