Cine vinde lăzi congelatoare cu capace transparente?

0
1569

Prețurile de comercializare pentru modelele de lăzi congelatoare pot varia foarte mult în funcție de dimensiunile, capacitatea, materialul din care sunt confecționate, marca și tehnologiile modelului. Există evident și versiuni compacte mai simple, care costă mai puțin.

 

Îți poți cumpăra lada congelatoare orizontală cu capac de sticlă de la distribuitorii de echipamente HoReCa. Poți găsi o mare varietate de mărci și modele, cu bonusul suplimentar al confortului de a cumpăra chiar online, exact ceea ce îți dorești pentru unitatea ta de la TC Romania Crown Cool.

 

Versiunile tot mai frecvente de lăzi congelatoare cu separatoare ajută la îmbunătățirea organizării produselor în interiorul acestora, favorizând mult vizualizarea acestora de către clienți.

Criterii de achiziție pentru lăzile congelatoare cu un capac de sticlă

Iată în continuare câteva caracteristici ale lăzilor congelatoare cu capac de sticlă de care trebuie să fii conștient în momentul în care urmează să faci alegerea unui astfel de echipament frigorific profesional. La urma urmei, cel mai bun produs nu este întotdeauna reprezentat de cea mai scumpă și modernă versiune de ladă frigorifică congelatoare de pe piață, ci una care este capabilă a satisface toate așteptările, dar mai ales nevoile tale specifice.

 Ai grijă când alegi un astfel de aparat frigorific profesional de:

  • capacitatea lăzii congelatoare;
  • gama de temperaturi între care se poate seta modelul ales;
  • sistemul de închidere;
  • posibilitățile de separare a compartimentului intern în mai multe zone;
  • posibilitățile de personalizare.

1. Capacitatea lăzii congelatoare

Lăzile congelatoare cu capace de sticlă au capacitatea de stocare măsurată în litri, adică volumetric. Sunt disponibile la distribuitori astfel de echipamente frigorifice în versiuni cu o gamă largă de dimensiuni. Cu cât este mai mare capacitatea internă a congelatorului, pe cale de consecință și produsul este mai voluminos. Alege din acest motiv lada congelatoare cea mai potrivită pentru unitatea ta, în funcție de spațiul disponibil pentru instalare și de nevoia ta reală.

 

Este o prejudecată faptul că o ladă congelatoare când este goală îngheață mai repede și este mai economică. Când compartimentul său de stocare este plin, temperatura este mai ușor de menținut, deoarece produsele congelate înglobează în ele însele o masă de aer rece, ajutând astfel la menținerea temperaturii reci constante.

2. Intervalul de temperaturi posibile

Majoritatea modelelor de lăzi congelatoare cu capac din sticlă oferă opțiuni de reglare a temperaturii. Este esențial să alegi congelatorul cu capacitate de răcire compatibil cu produsele ce urmează a fi depozitate în interior. La urma urmei, fiecare categorie de produse necesită un anume interval de temperatură scăzută (poate diferit de al altora) pentru a-și menține calitatea.

3. Sisteme de închidere ale lăzilor congelatoare

Dacă lada congelatoare trebuie utilizată într-o unitate comercială, fiind departe de casierie sau de locuri în care există personal pentru supraveghere constantă poate au nevoie de închizătoare (în situația în care nu este vorba de autoservire). Utilizarea încuietorilor este importantă, pentru a asigura siguranța stocului de mărfuri. Cele mai frecvente încuietori la echipamentele de tip lăzi congelatoare cu capace de sticlă sunt de tip aligator.

 

Există modele care vin cu încuietoare, dar utilizarea sistemelor de încuiere este opțională. Dacă modelul ales nu vine echipat cu un astfel de accesoriu, asigură-te că are specificațiile necesare pentru instalarea încuietorii.

4. Posibilitatea de divizare a comportamentului intern

Spre deosebire de modelele de lăzi congelatoare mai înalte, tipurile de lăzi frigorifice orizontale cu capac de sticlă nu au neapărat separatoare interne. Aceste panouri de divizare a spațiului pot fi vândute separat sau pot fi, de asemenea, achiziționate cu lada propriu-zisă.

 

Fiind detașabile și/sau reglabile, se poate ușor configura spațiul interior al echipamentului de congelare în funcție de produsele care vor fi stocate.

5. Personalizarea lăzilor congelatoare

În special când este vorba de modele de lăzi comerciale pentru alimente congelate este relativ obișnuit în magazine echipamente personalizate în culorile și cu sigla firmei.

 

Unde găsești lăzi frigorifice de calitate la promoție în această perioadă? Pe site-ul tcromania.com. Te invit să-l accesezi chiar acum!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here