Cifra de afaceri Salesianer Miettex Romania a crescut cu 15% in 2013

0
1208

Salesianer Miettex, liderul de piata pe segmentul spalatoriilor comerciale in Europa Centrala si de Est, a inregistrat in 2013 in Romania o crestere de 15% fata de anul precedent. Fabrica Salesianer Miettex din Bucuresti a atins 14 tone de textile procesate pe zi, echivalentul a peste 2.800 de masini de spalat casnice.

„In actualul context economic, din ce in ce mai multe companii isi rentabilizeaza afacerea apeland la servicii externalizate, ceea ce a facut ca in 2013 sa inregistram un numar mai mare de comenzi decat in anii precedenti, atat de la partenerii existenti, cat si de la noi parteneri. Mai mult, cresterea este datorata faptului ca, desi in Europa Occidentala aceasta piata este deja matura, in Romania se afla abia la inceput. La noi, domeniile care apeleaza preponderent la servicii de spalatorie comerciala sunt cel hotelier si cel industrial si speram ca vom vedea si o crestere a cifrei de afaceri in sectorul medical de acum inainte”, explica Victor Ioane, Managing Director CEE Salesianer Miettex.

Salesianer Miettex este o companie specializata in oferirea serviciilor complete de inchiriere lenjerie si prosoape in sectorul hotelier si al spitalelor si uniforme de lucru pentru angajatii din sectorul industrial. in Romania, Salesianer Miettex are o fabrica in Bucuresti, cu o suprafata de 6.500 mp si o echipa de peste 100 de angajati.

Activitatea Salesianer Miettex a inceput in 1916 in Austria, iar in prezent compania numara 22 de puncte de lucru in 7 tari: Austria, Cehia, Croatia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here