Charlene de Monaco, inselata de Albert? Principesa ar putea sa nu se mai intoarca din luna de miere

0
540
verighete-nunta-inele

verighete-nunta-inelePrincipesa Charlene de Monaco este „disperata” sa afle daca Albert, cu care s-a casatorit in urma cu cateva zile, a avut un copil nelegitim in timpul relatiei cu ea.Cuplul princiar va pleca in luna de miere in Africa de Sud, locul natal al miresei, despre care se crede ca a vrut sa fuga de cateva ori inainte de nunta,

scrie dailymail.co.uk. Principesa este extrem de afectata de zvonurile potrivit carora Albert, in varsta de 53 de ani, ar mai avea pana la doi copii nelegitimi in afara celor despre care deja stie.
„Prioritatea pentru Charlene este sa afle daca Albert a inselat-o”, a declarat o sursa a Palatului din Monaco.Medicii vor face teste de paternitate pentru a stabili daca Albert mai are un alt copil nelegitim, conceput in timpul relatiei cu principesa Charlene.
„Charlene s-a resemnat cu faptul ca Albert are copii nelegitimi, insa este disperata sa afle daca vreunul dintre ei s-a nascut in timpul relatiei de cinci ani pe care au avut-o”, a declarat sursa. Rezultatele testelor ADN ar putea aparea in timpul lunii de miere a celor doi. Daca se va dovedi ca Albert a fost necredincios, Charlene ar putea refuza sa se intoarca la Monaco.Albert si Charlene de Monaco s-au cununat religios sambata la Palatul princiar , in cadrul unei ceremonii de o ora si jumatate. Albert i-a facut cu ochiul miresei dupa ce i-a pus inelul pe deget, iar ea a zambit larg, insa in cea mai mare parte a ceremoniei a avut o figura serioasa. Mirii s-au sarutat de doua ori la altar.
Cu cateva zile inainte de nunta au aparut informatii conform carora Charlene ar fi vrut sa anuleze casatoria si plece in Africa de Sud, din motive legate de principe. Palatul princiar a dezmintit informatiile. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here