Centrul Educaţional Seva şi beneficiile de a înscrie copilul la această grădiniţă privată din Ploieşti

0
1788

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/joc-joaca-coala-institu-ie-de-inva-amant-296302/

Centrul Educaţional Seva este mai mult decât o simplă grădiniţă. Aici copilul tău va învăţa să interacţioneze cu ceilalţi copii de vârsta lui, se va bucura de natură şi de petrecerea timpului în aer liber. De asemenea programa presupune activităţi care îl vor ajuta să fie pregătit pentru viaţă. El poate să descopere plăcerea de a găti, de a crea, de a construi anumite lucruri, de a înota sau de a merge pe bicicletă, pe pista disponibilă. Acestea sunt doar câtev aspecte legate de Seva Edu, care te pot determina să iei o decizie. Dacă vrei să înscrii copilul tău la o grădiniță privată în Ploiești, iată câteva aspecte care te pot convinge să descoperi lumea frumoasă a grădiniţei Seva:

1.              Copilul tău poate să interacţioneze foarte mult cu animalele de la mica fermă existentă în cadrul grădiniţei

În cadrul grădiniţei Seva din Ploieşti, copilul tău are şansa să descopere frumuseţea animalelor. Aici există o mică fermă, iar animalele sunt foarte bine îngrijite şi iubite. Copilul poate să vadă pentru prima dată cum anume sunt hrănite animalele lor preferate sau cum se poate apropia de diverse specii. Există anumite momente din programa realizată la începutul anului, care cuprind interacţiuni cu aceste animale. Copiii sunt întotdeauna curioşi să le vadă şi doresc să afle multe lucruri despre ele.

2.              Copilul poate să se joace cu apă şi în apă în cadrul piscinei în aer liber

În cadrul complexului există şi o piscină în aer liber, special folosită pentru activităţile ce implică soarele, apa şi bucuria zilnică. Orice copil adoră aceste momente şi poate să descopere o multitudine de activităţi legate de apă. În serile tematice ce vorbesc despre lumea marină, copiii pot să cunoască şi animalele care trăiesc în apă. De asemenea ei pot să picteze anumite scoici, pot construi elemente ce ţin de această sferă prin activităţile specifice.

3.              Copilul participă la săptămâni tematice şi se bucură învăţarea unor noţiuni importante prin joc şi joacă

În cadrul săptămânilor tematice, copiii se bucură foarte mult de activităţile pregătite pentru ei. Există săptămâna sportului, săptămâna dedicată vieţii marine, jocuri ce se desfăşoară afară cu foc de tabără sau momente în care văd proiecţii de film în aer liber.

4.              Copiii învaţă aici multe activităţi folositoare pentru viața lor, precum ideea de a găti sau de a avea grijă de plantele din seră

Activităţile din cadrul proiectelor şi programei sunt legate de dezvoltarea anumitor îndeletniciri care se realizează prin joacă. Copiii învaţă cu bucurie să gătească, să aibă grijă de plante sau să culeagă o recoltă. Ei vor face diverse acţiuni cu mare plăcere, iar cei care sunt alături de ei îi vor îndruma.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here