Ce tip de cercei pentru copii să alegi?

0
1463

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sarutare-dragu-adorabil-dragala-3760279/

Există numeroase modele de cercei pentru copii. În această multitudine de soiuri, este adesea dificil să faci o alegere, mai ales că trebuie luate în considerare mai multe criterii atunci când vine vorba de bijuteria unui copil: cercei de aur pentru copii, perle, de argint sau ce tip de cercei alegi?

Ce material pentru cercei de copii?

Pentru un bebeluș sau un copil mic, se recomandă să alegi în schimb cercei de aur. Aur alb, aur galben sau chiar roz, alegerea este variată. Este mai bine să optezi pentru materiale nobile, deoarece reduci considerabil riscul de alergii.

Găsești o gamă de cercei de auri pentru copii foarte frumoși, de la catarama foarte simplă la cerceii fantezie cu modele originale. Descoperă de exemplu cerceii în formă de fluture, foarte drăguți, cu siguranță vor fi pe placul micuței domnișoare care îi va purta.

Piercing-ul urechii cum merge?

De obicei, bijutierii sunt de acord să străpungă urechile de la vârsta de 6 luni, dar unii bijutieri uneori refuză să o facă înainte de vârsta de 3 ani. Ar trebui să verifici dacă lobii urechii sunt în jos, deoarece nou-născutul crește și nu  se recomandă să-i străpungi urechile prea devreme.

Piercing-ul urechii se face cu o armă. Deși instrumentul este înfricoșător, este nedureros. Nu îți face griji, piercing-ul este foarte rapid, iar bebelușul cu greu va simți ceva. Dacă acest lucru te poate liniști, știi că este posibil să aplici un anestezic local, sub formă de cremă care trebuie aplicată pe urechi cu trei sferturi de oră înainte de piercing, prescrisă de medicul pediatru.

După ce micile urechi au fost străpunse, bijutierul îți va oferi o proteză în formă de cercei din oțel chirurgical sau din aur sau cu diamante, la alegere. Va trebui să răsucești cercelul în fiecare zi timp de o lună sau două cu dezinfectant pentru a preveni iritarea locală.

Diferitele modele de cercei

Există, în principal, două categorii de cercei, cei care necesită străpungerea urechilor bebelușului și cerceii pentru urechile negăurite, care se fixează, de exemplu.

Cu ocazia unei zile de naștere sau a unui botez, oferirea unei perechi de cercei va fi foarte apreciată. Pe internet sunt disponibile diferite modele: buburuze, inimi, perle sau porumbel, poate fi preferabil să consulți părinții cu privire la alegerea motivului acestei bijuterii.

Cercei clasici, pentru urechile copiilor

Cerceii tip șurub:

Cel mai obișnuit tip de închizătoare pentru cercei este închizătoarea inteligentă. Închizătoarea în formă de „fluture” prinde ferm tija care trece prin lobul urechii.

Cerceii circulari:

Când sunt circulari, aceștia sunt goi și un atașament mai subțire trece prin ureche.

Cerceii cu tortiță

Cerceii cu tortiță arată ca niște cârlige cu un clip suplimentar pe spate. Acest lucru este pivotant și inseparabil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here