Cele mai noi materiale și stiluri arhitecturale

0
1404

 

Sursa foto: Pixabay.com

 

Așa cum se întâmplă cu moda, stilul arhitectural se transformă constant an de an, sezon după sezon, urmărind noi tendințe și schimbări în stilul de viață al oamenilor.

 

Fie că există șine și balustrade clasice din lemn sau tuburi din oțel inoxidabil, scara unei case este un “statement” cu privire la designul casei și la proprietarii acesteia. Indiferent dacă construiți o casă nouă sau renovați o casă mai veche, există o gamă largă de tendințe uimitoare de scări din care să alegeți.

 

Folosiți oțelul ca element decorativ modern

 

Este ușor să considerați oțelul ca un simplu element practic de utilizat pe o scară, dar funcționează de fapt frumos că element decorativ modern. Deosebit de izbitor într-o casă mai minimalistă, căptușind marginea scărilor într-un oțel negru acoperit cu pulbere nu numai că adaugă interes, ci și un element grafic rece.

 

Citește și: Utilitatea unei balustrade din sticla securizata

 

Scările curbate

 

Adăugați o notă de clasă și eleganță cu o scară curbată. Scările elicoidale sunt adesea folosite în interiorul birourilor, deoarece sunt atât practice, cât și atractive; nu necesită o coloană centrală fixă, iar designul aerisit și fluid arată excelent. În timp ce o singură scară curbată are atracție, ele sunt, de asemenea, adesea folosite în perechi care duc la vârf în formarea unui arc. Poate crea un sentiment de măreție, că o piesă centrală subevaluată a unui interior. Cele mai comune materiale utilizate pentru scările elicoidale sunt metalul și sticlă, deoarece sunt atât contemporane, cât și practice.

 

Lăsați lumina să curgă

 

Un design cu adevărat modern este scara cu balustradă de sticlă. Efectul plutitor face scara atrăgătoare pentru interior. Balustrada de sticlă este strălucitoare în casele cu stil contemporan și pentru cei care doresc să păstreze spațiul curat și elegant; un mod minunat și contemporan de a vă asigura că lumina naturală să curgă până și în cele mai întunecate zone ale unei case. Rezistența și strălucirea sunt trăsăturile distinctive ale acestui design de scări. Permiteți scării dvs. să fie vedeta casei.

 

Există multe tipuri și stiluri de balustrade de fier care vă pot accentua casă. De la linii drepte la linii ondulate, până la cele contemporane, balustradele de fier vin într-o gamă largă de stiluri. De asemenea, puteți selecta dintre diferite opțiuni de fier, cum ar fi nichel mat, negru cu luciu scăzut, cupru șlefuit și multe altele. Aceste culori pot fi asortate cu alte elemente ale casei dvs., inclusiv balamale, articole din dulap, robinete și chiar corpuri de iluminat.

 

Nu în ultimul rând: scările în spirală sunt întotdeauna un plus strălucitor pentru orice interior și acest lucru nu se va schimba în 2020! În funcție de materialele pe care le folosiți, acest design răsucit poate arăta fie vintage, fie contemporan. Scările în spirală din piatră pot fi găsite în multe castele și clădiri istorice și, până în prezent, designul este utilizat pe scară largă. Designul funcționează după treptele care se învârt în jurul unui stâlp central și, deoarece folosește spațiu minim, sunt perfecte pentru interioare mai mici.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here