Ce conține un pachet de servicii funerare?

0
1653

 

Sursa foto: Pixabay.com

 

Tot ce trebuie să facem este să spunem cuvântul „înmormântare” și, în microsecunde, aveți în minte o imagine despre cum arată o înmormântare. Această imagine mentală provine din mai multe surse: locul geografic, cultură și societatea în care trăim; credința noastră; experiența noastră de viață.

 

Nimeni nu vrea să fie nevoit să aranjeze o înmormântare în ceea ce este deja un moment dificil. Dacă faceți acest lucru, va fi util să înțelegeți ce este implicat și cum să faceți față problemelor.

 

Planificarea funerară este un proces emoțional și adesea costisitor, care este înconjurat de o mare incertitudine. Cel mai bine este să discutați dorințele la sfârșitul vieții cu cei dragi din timp, mulți oameni se feresc de această conversație dificilă sau nu au niciodată șansa de a o avea deloc. Fără unele îndrumări, opțiunile și informațiile din jurul înmormântărilor și înmormântării pot deveni rapid copleșitoare într-un moment deja încercat.

 

Citește și: Beneficiile pre-planificarii unei inmormantari

 

Următoarea listă prezintă o serie de bunuri, servicii și logistică care sunt adesea incluse într-un serviciu tradițional de înmormântare și / sau memorial. Multe dintre aceste obiecte pot fi aranjate și chiar plătite înainte de moarte, diminuând presiunea asupra membrilor familiei îndurerate. Cu toate acestea, alte articole nu pot fi aranjate în prealabil și trebuie văzute după trecerea cuiva drag.

Planificarea unei înmormântări

Rețineți că aceste instrucțiuni nu sunt furnizate într-o ordine specială. De fapt, multe dintre acestea sunt în întregime opționale, dar ar trebui să fie luate în considerare pentru a ne asigura că nimic nu este trecut cu vederea în procesul de planificare a înmormântării.

 

  • Obțineți pronunțarea legală a decesului
  • Aranjați transportul
  • Aranjați îmbălsămarea
  • Alegeți o casă funerară
  • Selectați un sicriu
  • Alegeți o florărie și aranjamentele florale dorite
  • Selectați îmbrăcămintea
  • Setați ora și dată
  • Aranjați orice mâncare sau băutură care să fie după înmormântare

Cât costă o înmormântare?

Servicii funerare în sector 5: Taxa de serviciu de bază

Taxe opționale pentru servicii

Aceste taxe sunt evaluate pentru serviciile opționale, care pot include transportul corpului, îmbălsămare, utilizarea unui caroserie sau limuzină, sicrie.

 

Slujba de înmormântare, indiferent dacă este tradițională sau mai modernă are două funcții: să recunoască moartea și realizările pe viață ale unei persoane și să aducă membrii familiei și prietenii îndurerați împreună în sprijinul reciproc în această perioadă dificilă timp.

 

Astăzi, serviciile comemorative la sfârșitul vieții variază de la înmormântarea tradițională, la o slujbă de pomenire și sărbătoarea tot mai populară a vieții. Dacă încă nu ați realizat valoarea imensă a unei astfel de recunoașteri colective a pierderii, contactați servicii funerare în sector 5  pentru a vorbi cu unul dintre profesioniștii noștri cu experiență în servicii funerare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here