Cele mai mari proiecte Reynaers din 2015 au absorbit produse in valoare de circa 4,15 milioane de euro

0
712

Potrivit Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, cele mai importante proiecte dezvoltate in acest an pe piata locala si internationala au absorbit produse in valoare de circa 4,15 milioane de euro. Din acest total, cele din Romania au insumat mai mult de 50%.

Astfel, solutiile oferite pentru dezvoltarea proiectelor de cladiri de birouri Metropol Offices, AFI Park si Oregon Park au insumat produse cu un volum de 37.000 metri patrati, printre acestea numarandu-se solutii standard si personalizate de fatade, panouri de mari dimensiuni, pereti cortina si usi.
„Toate cele trei proiecte enumerate au avut un impact pozitiv asupra companiei noastre, atat in ceea ce priveste business-ul din acest an, cat si in consolidarea relatiilor cu partenerii si clientii nostri, acestia gasind in Reynaers un furnizor care sa asigure atat o livrare rapida, precum si un raport corect calitate-pret”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania.

De asemenea, acesta a subliniat ca, de altfel, in acest an a observat o crestere a sectorului de constructii pe segmentul office, iar acest lucru se poate vedea in topul proiectelor in care compania s-a implicat.

Potrivit lui Daniel Popa, cel mai amplu proiect din 2015 este Oregon Park, un ansamblu de birouri in cadrul caruia Reynaers va livra, pana la finele anului, 14.000 mp de produse necesare constructiei fatadei. Principala provocare a specialistilor Reynaers in cadrul acestui proiect a fost livrarea unei solutii personalizate de fatada, alaturi de elemente cu insertii de capace ornamentale.

Celalte doua proiecte importante in care Reynaers s-a implicat in acest an sunt Metropol Offices si AFI Park. in ambele cazuri, Reynaers a livrat solutii pentru fatada, respectiv pereti cortina.

si pe plan international, Reynaers Romania a livrat produse pentru dezvoltarea de proiecte deosebite. Astfel, compania a livrat produse pentru dezvoltarea unui nou centru comercial din Bruxelles, dar si pentru finalizarea sediului Railways Israel, doua proiecte a caror suprafata totala depaseste 23.600 metri patrati.

„Pentru ambele proiecte am pus la dispozitie solutii standard de (usi, ferestre, pereti cortina), iar avantajul nostru principal a constat in posibilitatea de a livra toate produsele intr-un timp scurt”, a mentionat Daniel Popa.

Dincolo de aceste proiecte, in acest an, Reynaers s-a implicat pe plan local si in alte proiecte de birouri, hoteluri, spatii rezidentiale si centre comerciale, printre acestea numarandu-se si Malmo Towers si Spital Clujana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here