Cele mai importante motive pentru care sa montezi bariere de parcare

0
994
Bariere automate CAME

Persoanele care au o parcare, indiferent daca este vorba pur si simplu de o parcare contra cost sau de o parcare a unei firme, respectiv a unui spital sau a oricarei alte institutii, ar trebui sa isi monteze bariere de parcare din mai multe motive importante.

Barierele de parcare determina costuri reduse

Primul si cel mai important motiv pentru a instala bariere de parcare este reprezentat de costurile reduse. In momentul in care accesul se face cu ajutorul personalului, paznicul care sta la intrare trebuie platit cu un salariu cel putin egal cu minimul pe economie, dar de cele mai multe ori, daca sunt implicate si turele de noapte, poate fi necesar si un spor la acest salariu. Barierele functioneaza singure si astfel este mult mai usor sa se diminueze costurile. Costul pentru salariu se va inlocui cu pretul pentru curentul electric consumat de o bariera automata, care este mult mai mic. In plus, atunci cand este vorba despre angajati, daca sunt si ture de noapte, de cele mai multe ori sunt doua salarii de luat in calcul pentru ca o singura persoana nu va putea sa stea continuu la intrarea in parcare.

Cu ajutorul barierelor pentru parcare se poate stopa cu usurinta accesul neautorizat

In functie de tipul de parcare ingradita de bariera, accesul neautorizat poate fi foarte usor stopat. Atunci cand bariera este coborata nimeni nu intra si nu iese din spatiul delimitat. Dupa ce sunt indeplinite conditiile de acces, bariera se ridica pentru a face loc masinilor sau oamenilor sa treaca. Astfel, se evita si disensiunile create intre paznic si cei care nu obtin accesul in interior si nu mai apar evenimente neplacute. In plus, daca bariera este insotita si de o camera, cei care se afla in interior vor vedea cu usurinta tentativele de a patrunde neautorizat si pot sa ia masurile necesare fara contact cu potentialii intrusi.

Barierele sunt cea mai simpla metoda de a delimita un spatiu

Cu ajutorul unei bariere spatiul poate fi cu usurinta delimitat fara probleme. Pentru a nu exista confuzii, barierele pot fi montate la toate caile de acces, caz in care se va sti exact de unde incepe parcarea si unde se termina, fara ca anumite persoane sa profite de inexistenta unei delimitari clare pentru a folosi spatiul.

Barierele pot ajuta la directionarea corecta prin parcare

De cele mai multe ori, pentru fluidizarea traficului se folosesc anumite iesiri si anumite intrari care trebuie sa fie respectate. Este simplu sa se faca o astfel de organizare cu ajutorul barierelor si oamenii se vor invata usor sa respecte regulile pentru ca bariera de iesire nu se va deschide pentru intrare si respectiv, bariera pentru intrare nu se va deschide pentru a iesi din parcare. Cu astfel de reguli clare, utilizatorii nu vor avea de ales si vor fi nevoiti sa respecte regulile impuse.

Acestea sunt principalele motive pentru care barierele de parcare sunt cea mai buna solutie in spatiile care trebuie sa fie foarte bine delimitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here