CEC Bank prelungeste campania promotionala la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice

0
1415

CEC Bank prelungeste pana la data de 31.03.2017 campania promotionala la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice. Campania vizeaza Creditul pentru investitii, Linia de credite pentru investitii standard, Creditele dedicate finantarii proiectelor de investitii prin Fonduri Europene, precum si Creditele de investitii din surse atrase de la Banca Europeana de Investitii (BEI) si in baza acordului de finantare incheiat cu Fondul European de Investitii (FEI) pentru initiativa JEREMIE.

Produsele incluse in campania promotionala beneficiaza de urmatoarele beneficii suplimentare:

  • reducerea marjelor de dobanda – dobanzi incepand cu 2,95%;

  • extinderea perioadei de creditare pana la 15 ani, pentru unele produse din campanie;

  • includerea in soldul creditelor a comisioanelor de refinantare, in cazul refinantarii creditelor de investitii aflate in derulare la alte banci, pentru unele produse din campanie.

Extinderea campaniei promotionale la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice reprezinta inca un demers realizat de catre CEC Bank cu scopul de a sustine activ proiectele de dezvoltare a IMM-urilor din Romania, oferindu-le acces la produse de finantare avantajoase, adaptate nevoilor acestora”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditelor. Informatii suplimentare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor pentru persoane juridice.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here