CEC Bank, noi facilitati oferite in cadrul Creditului APIA – Bunastare porcine

0
1124

agricultura-apiaCEC Bank continua sustinerea beneficiarilor Masurii 215 – plati privind bunastarea animalelor – porcine si, incepand cu data de 21 februarie 2013, ofera noi facilitati la accesarea produsului de creditare dedicat. Astfel, clientii eligibili se pot prezenta in continuare la sediile CEC Bank cu adeverintele emise de APIA pentru acordarea de noi finantari, iar in cazul clientilor care au contractat deja un credit in baza primei adeverinte, acesta se poate suplimenta cu suma reprezentand 25% din valoarea sprijinului solicitat in baza celei de-a doua adeverinte emise de APIA.

Produsul de creditare, lansat la finalul anului 2012, permite beneficiarilor Masurii 215 – plati privind bunastarea animalelor – porcine, finantarea capitalului de lucru in vederea desfasurarii activitatilor curente, inclusiv pentru plata obligatiilor catre bugetul de stat si celelalte bugete.
Creditele se acorda in LEI, iar valoarea creditului poate fi de pana la 80%-85% din valoarea sumelor mentionate in adeverintele emise de APIA, in functie de performanta financiara a clientului.

“Prin acordarea acestor noi facilitati, CEC Bank vine in sprijinul clientilor sai, oferind posibilitatea de a obtine o valoare mai mare a creditului sau de a suplimenta creditul contractat initial”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre acest produs de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor din domeniul agriculturii.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here