CEC Bank a lansat euroBuletinul

0
666

Bucuresti, 14.02.2011 – In data de 3 februarie 2011, CEC Bank a lansat euroBuletinul – un newsletter care contine informatii despre fondurile europene nerambursabile acordate Romaniei in perioada 2007 – 2013.
Acest buletin lunar isi propune sa sprijine potentialii beneficiari de fonduri europene

si cuprinde cele mai importante stiri la zi despre lansarile de apeluri de proiecte, analize privind evolutia si stadiul absorbtiei fondurilor europene, precum si sfaturi utile pentru cei care intentioneaza sa apeleze la aceste fonduri. De asemenea, in fiecare numar, abonatii vor putea citi cate o poveste de succes privind accesarea fondurilor europene cu sprijinul CEC Bank.
Abonarea la euroBuletin se face accesand pagina de internet a CEC Bank, www.cec.ro.
Lansarea euroBuletinului se circumscrie conceptulului „Biroul Fonduri Europene”, care a fost lansat de  CEC Bank in cursul anului trecut. Prin demararea acestui proiect, Banca si-a intensificat rolul pe piata financiar bancara din Romania in ceea ce priveste cofinantarea proiectelor pentru accesarea de fonduri europene, oferind atat produse dedicate, creditele pentru accesarea de fonduri europene, cat si servicii de consiliere a clientilor in toate sucursalele CEC  Bank.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here