CEC Bank a lansat Creditul pentru achizitia de teren pentru productia agricola

0
653

Bucuresti, 15.11.2011 – CEC Bank a lansat Creditul pentru achizitia de teren pentru productia agricola, destinat persoanelor juridice. Creditul se acorda in lei, pe o perioada de min. 6 luni – max. 120 luni, pentru achizitia de teren pentru productie agricola si reabilitarea acestuia in vederea exploatarii agricole.

Clientii eligibili pentru aceste finantari sunt producatorii agricoli sub diverse forme de organizare: persoane fizice autorizate, asociatii agricole familiale, asociatii de producatori agricoli, grupuri de producatori, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, societati agricole private, societati comerciale si cooperative agricole etc.

Valoarea creditului este de maximum 75% din valoarea totala a investitiei iar perioada de gratie este de pana la 12 luni, in functie de perioada de creditare.

Costurile practicate de CEC Bank pentru acest tip de credit sunt urmatoarele:
– dobanda cuprinsa intre 9,15% si 12,40%, in functie de clasa de risc in care se incadreaza clientul;
– comision de analiza de 1%, aplicabil la valoarea creditului;
– comision de gestiune de 0,08 %, aplicabil lunar la valoarea creditului.

“Prin lansarea acestui produs de creditare, CEC Bank continua politica de sustinere si incurajare a sectorului agricol. Clientii beneficiaza de dobanzi competitive, de garantii flexibile prin acordarea unei garantii prin FNGCIMM si de modalitati de rambursare adaptabile in functie de fluxul incasarilor curente si prognozate de catre solicitant”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului. Informatii suplimentare despre acest produs de creditare pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here