Ceasul de mana, accesoriul – rege pentru orice tinuta de efect

0
1470

De fiecare data cand ne alcatuim o tinuta, indiferent ca este vorba despre una lejera, de zi, casual, sport, una mai sofisticata, eleganta, pentru un anumit eveniment deosebit, in afara pieselor vestimentare pe care le alegem sa le combinam, cu siguranta avem in vedere si cateva accesorii pe care le consideram potrivite pentru a contribui la o aparitie reusita, placuta si adecvata momentului respectiv. Pentru ca accesoriile, in multe situatii, pot face diferenta intre o tinuta stearsa, terna, banala si una care te poate scoate din anonimat.

Dar, bineinteles, conteaza foarte mult si modul cum vom doza in alcatuirea tinutei accesoriile la care vom apela, pentru ca folosirea lor in exces, incarcarea exagerata, ar putea face mai mult deservicii decat sa aduca avantaje tinutei pe care o construim.

Cel mai des, vom completa o tinuta cu cateva bijuterii, precum cercei, un colier, o brosa,  bratari, pandantive, margele etc, fie ca este vorba despre unele care se pot preta la o purtare zilnica sau unele de ocazie, potrivite unui anumit eveniment. De asemenea, o esarfa, o palarie shic, o curea, o poseta sunt alte accesorii care pot aduce reale contributii unei tinute. Alaturi de acestea, unul dintre accesoriile care vor aduce intotdeauna o nota de distinctie si personalitate si vor oferi un echilibru intregii tinute sunt ceasurile de mana, care de multe ori, atunci cand ne referim la ceasuri de calitate deosebita, vor putea prelua rolul de accesoriu unic, nemaifiind nevoie si de alte asemenea elemente.

Privit in dublul sau rol, cel de  bijuterie, dar si de accesoriu functional, ceasul de mana poate suplini orice alte variante in acest sens pe care le-am putea avea in vedere sa ne armonizeze tinuta. In functie de preferintele noastre, de stilul pe care il abordam, de functiile de care avem nevoie atunci cand purtam acest accesoriu, ne putem alege un model corespunzator acestor criterii, unii dintre noi luand in calcul si o anumita marca favorita, de exemplu ceasuri Casio, Emporio Armani, Timex, Seiko, Guess etc, cu reputatie dovedita in realizarea unor modele extrem de apreciate.

De asemenea, trebuie sa avem in vedere daca ceasul pe care ni-l dorim il vom purta constant, deci trebuie sa fie un model casual sau daca ne dorim un accesoriu mai pretentios, pe care sa il transformam intr-un adevarat punct central pentru o tinuta eleganta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here