Ce produse de papetarie sunt potrivite intr-o companie?

0
2205

Daca vrei sa ai un birou curat si ordonat, trebuie sa iti achizitionezi produsele de papetarie si birotica potrivite, dar sa ai si cateva reguli si obieciuri in aceasta privinta.

 

Pentru arhivare, la indemana iti stau dosarele din carton. Sunt foarte multe modele, din care sa alegi, in functie de nevoile tale. Dosarele din carton sunt extrem de utile pentru transportul sau prezentarea unor documente. Sunt confectionate din carton simplu si flexibil, fiind ideale atat la birou, cat si pentru uz personal, la scoala sau facultate.

 

Pixuri, creioane si stilouri. Pe Absolut Office vei gasi instrumente de scris de mai multe tipuri, printre cele mai noi si moderne modele se afla stiloul cu rezerva, stiloul marcator, pixul si pixul cu gel. Folosirea unui stilou este un semn al stilului si al creativitatii. Stiloul poate deveni si un cadou potrivit care sa se inscrie cu usurinta in categoria de cadouri buisness si il poti oferi tuturor celor cu care ai o legatura profesionala. Este un cadou care poate impresiona prin aspect, dar si prin diferite functii cu care este dotat.

 

Daca ai nevoie de table magnetice cu rama de aluminiu simple sau cu doua suprafete, table magnetice pentru markere dar si pentru creta sau tabla magnetica pentru proiectie, pe piata din Romania ai la dispozitie o gama completa de table magnetice.

 

Aceste table magnetice au multiple intrebuintari, fiind utile atat pentru a posta diverse documente cu magneti, foi si benzi magnetice, rame magnetice cat si pentru a scrie pe ele cu un marker pe baza de apa.

 

Dimensiunile de table magnetice existente online sunt: 60 x 45 cm, 60 x 90 cm, 120 x 90 cm, 100 x 150 cm, 120 x 150 cm, 150 x 150 cm, 120 x 180 cm, 100 x 180 cm, 100 x 200 cm, 150 x 200 cm, 150 x 240 cm, 180 x 240 cm.

 

 

Stilourile scolare sunt primele instrumente de scris cu care copiii fac cunostinta. Pentru a-si forma abilitatea de a scrie frumos este recomandat sa le alegem stilouri de calitate, potrivite acestora.

 

In magazinul nostru online veti gasi diferite modele de stilouri, mai simple sau mai colorate, stiouri pentru dreptaci sau stangaci, stilouri pentru juniori, dar si stilouri mai deosebite.

 

Instrumentul de scris este o necesitate, dar poate deveni si un accesoriu. Folosirea unui stilou este un semn al stilului si al creativitatii. Stiloul poate deveni si un cadou potrivit care sa se inscrie cu usurinta in categoria de cadouri buisness si il poti oferi tuturor celor cu care ai o legatura profesionala. Este un cadou care poate impresiona prin aspect, dar si prin diferite functii cu care este dotat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here