CCIB implicata in proiectul Da starul afacerii tale

0
703

Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale ale femeilor si stimularea acestora in mediul economic actual reprezinta principalul obiectiv al proiectului strategic “Da startul afacerii tale!”, lansat astazi de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu STEF Management Consulting si Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin.

in cadrul proiectului, care se deruleaza in perioada 1 decembrie 2010 – 30 noiembrie 2012, circa 1000 de femei din regiunile Bucuresti – Ilfov, centrul si sudul Munteniei, vor participa la programe de informare privind imbunatatirea calitatilor manageriale, oportunitati de finantare si dezvoltare a afacerilor etc. Se estimeaza ca aproximativ 600 dintre acestea vor urma cursurile de dezvoltare a competentelor antreprenoriale, 150 urmand sa demareze o activitate independenta.
Grupul tinta este format din femei intreprinzator si manageri, care doresc sa isi dezvolte firma sau afacerea, dar si femei care doresc sa demareze o afacere pe cont propriu. Din studiile efectuate a reiesit nevoia acestor persoane de a-si perfectiona cunostintele in mai multe domenii –  conducerea afacerilor si atragerea surselor de finantare, dezvoltarea legaturilor cu potentiali parteneri de afaceri, patrunderea pe noi piete de desfacere etc.
Rezultatele la scara larga ale proiectului urmaresc promovarea unui spirit activ si creativ, dar si determinarea unui comportament deschis catre competitie, profesionalism si succes, cu efecte in diversificarea activitatilor economice, imbunatatirea indicatorilor financiari si crearea unor noi locuri de munca.
Informatii suplimentare: www.dastartulafaceriitale.ro

Manager proiect,
Gabriela Dumitriu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here