Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România este cea mai bună platformă de business pentru industria de vending

0
1003

Una din ramurile economice de bază în vremuri de pandemie a fost vendingul, adică acel domeniu care asigură accesul la diferite bunuri sau servicii fără a fi nevoie să interacționezi cu o altă persoană, totul (comandarea produsului, obținerea acestuia și plata) realizându-se fără contact uman.

Cifrele industriei de vending din România

Conform ultimelor cifre pe care le avem de la Asociația Europeană de Vending, piața de Vending din România a realizat venituri de 245 de milioane de euro în 2019, în scădere cu 11,2% față de 2018. În schimb cota românească din totalul pieței de vending din Europa este de aproximativ 2% (98.600 de automate), ceea ce face ca România să fie în top 15 după numărul de mașini din cele 22 de țări europene incluse în ultimul raport al forului european dedicat vendingului.

Importanță

Ce este cel mai important pentru o afacere? Să aibă vizibilitate, să fie recunoscută de public, de cei pe care îi vizezi cu produsele tale și atunci cel mai important este să faci parte dintr-o comunitate de afaceri.  Revista Coffee & Vending Inside a oferit industriei de vending instrumentul de care are nevoie pentru a conecta afacerile celor care activează în această ramură economică importantă, mai ales de când avem pandemia de covid-19. De ce este important vendingul pentru oameni? Pentru că în vremuri dificile automatele distribuitoare de produse sunt foarte importante pentru că poți obține alimente, apă, sau alte bunuri sau servicii fără să interacționezi cu un vânzător uman.

Cauți să instalezi un automat? Noi îți oferim o selecție de operatori.

Cunoscute în limbajul popular drept „tonomatele de cafea”, aparatele de vending care distribuie cafea sunt peste tot prezente în peisajul urban, și nu numai. În ultimii ani aceste automate au ajuns să fie operate nu doar cu monezi, ci și prin intermediul plăților cu cardul sau prin portofelul mobil. În ultimii ani companiile au ajuns să ofere angajaților lor o mulțime de soluții moderne prin care pot lua masa sau pot lua o pauză de cafea. În vremuri pandemice, cantinele firmelor au fost înlocuite cu micropiețe, iar simplul automat de vending cu OCS-uri. În micropiețe angajații își pot cumpăra sandvișuri, apă, snacks-uri, cafea și băuturi reci, o varietate mare de produse. Cine consideră că este prea mult să aibă pe holurile sale automate de vending poate opta pentru o bucătărie cu aparate table top care să ofere (de obicei) o cafea de o calitate mai bună decât cea pe care o poți găsi la aparatele obișnuite de vending.

Coffee & Vending Inside Inside a găsit soluția pentru oricine dorește să găsească o companie care să-i instaleze un automat de cafea, un table top sau un OCS (Office Corner Services). Accesezi Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România care se găsește pe portalul vendinginside.ro/business, dai click pe Operatori și de aici selectezi ceea ce te interesează Operatori Băuturi Calde, Operatori Băuturi Reci, Operatori Snack/Alimente/Apă sau Automate de Plată.

Comunitate de vending

Toată ideea aceasta a portalului vendinginside.ro/business dedicat industriei de vending a pornit de la dorința oamenilor de a-și găsi rapid un partener de business fără a mai sta să zapeze internetul, motoarele de căutare cu orele. Am creat o comunitate de vending aflată la un click distanță. De ce este important să te afli într-o comunitate? Pentru că aici nu doar găsești ceea ce cauți dar și poți să-ți expui problemele pe care le ai cu cei aflați acolo și la care poți fi ajutat să găsești rezolvare. Ce mai este important? Timpul. Timpul înseamnă bani. Această comunitate de business te ajută să economisești timp, acele momente pe care le-ai fi petrecut mult căutând ceea ce dorești pe internet, aici totul este la un loc. Nu-i așa că este extraordinar?

Un serviciu pentru industria de vending

Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România este important și pentru actorii industriei de vending pentru că oferă posibilitatea acestora de a căuta produsele sau serviciile de care au nevoie pentru o bună funcționare a activităților de operare a aparatelor: furnizori de produse utilizate în aparate – cafea, toppinguri, băuturi răcoritoare, snacks-uri, alimente, apă, șamd, furnizori de aparate de vending sau servicii conexe precum servisarea automatelor de vending, echipamente și piese de schimb, telemetrie sau alte servicii importante. De asemenea, platforma are și categoria Job, unde poți să-ți cauți un loc de muncă în domeniu sau să oferi de muncă, dacă ești o firmă cu afaceri în această zonă.

Caută și vei găsi…

Important, ca la orice platformă de business sunt și posibilitățile de căutare de pe site. Pe vendinginside.ro/business ai posibilitatea să cauți după categorie (operatori, furnizori, servicii conexe, etc), după denumirea companiei, sau poți da căutare avansată după județe plus București, ocazie cu care poți găsi companiile din categoria pe care o cauți și din județul dorit. Așadar este imposibil să nu găsești ceea ce cauți.

Catalogul Național Online al Firmelor de Vending din România este platforma de business pe care o cauți dacă vrei să-ți instalezi un aparat de vending în firma ta, în magazinul tău, centrul tău de afaceri, școală sau sediu al unei instituții de stat. De asemenea, este locul unde găsești informații legate de companiile care îți pot oferi produsele cu care să-ți aprovizionezi aparatul, cauți o companie care să-ți repare aparatul sau ai nevoie de un soft pentru telemetrie, de exemplu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here