Cat te costa sa schimbi usile din casa?

0
1127

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/K5sjajgbTFw

Orice schimbare importanta din casa necesita un anumit buget, motiv pentru care oamenii ar trebui sa planifice foarte bine un astfel de proiect. De aceea, unii dintre ei amana momentul renovarii locuintei pana in momentul in care apar deteriorari ce nu mai pot fi mascate.

In astfel de cazuri insa, cheltuielile se pot dovedi a fi mai mari decat in cazul in care schimbarile ar fi fost facute din timp.

Cand si cum se schimba usile de interior?

Usile de interior sunt unul dintre elementele care se schimba cel mai rar, deoarece consta intr-un proces mai complex si va afecta si aspectul peretilor, iar uneori chiar al pardoselii. De aceea, momentul favorabil, in care foarte multi oameni aleg sa schimbe usile de interior, este atunci cand are loc o renovare completa.

Ceea ce este important de retinut insa este faptul ca usa se poate monta atat inainte de montarea pardoselii, cat si dupa aceasta, momentul potrivit fiind influentat, in special, de tipul de usa ales. De exemplu, o usa fara prag poate fi montata inaintea pardoselii, cu conditia sa se lase suficient spatiu pentru aceasta din urma.

Citeste si: Cum alegem culoarea usilor de interior?

Cat costa schimbarea usilor din casa?

Inlocuirea usilor de interior se face, de obicei, cu modele noi si la moda. Cei mai avantajati sunt cei care aleg usi Porta Doors, pretul acestora fiind unul accesibil, iar modele variate, pentru toate gusturile.

Totusi, pretul este influenta de o multime de factori. Dintre acestia se pot aminti:

  • materialul din care sunt realizate usile – materialul este unul dintre criteriile principale care influenteaza pretul unei usi, mai ales ca diversitatea din acest punct de vedere este mare;
  • accesorii incluse sau nu – pretul unei usi difera in functie de accesoriile pe care aceasta le contine, se poate cumpara o foaie simpla de usa, care este mai ieftina si pentru care feroneria trebuie cumparat separat sau se poate alege o usa completa, desi pretul este mai ridicat.

Prin urmare, nu se poate estima cu exactitate costurile in cazul schimbarii usilor de interior, pentru acest lucur fiind necesar sa se apeleze la un vanzator autorizat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here