Casa de Insolventa Transilvania numita administrator judiciar pentru insolventa SWAN

0
1048

Casa de Insolventa Transilvania, liderul pietei de insolventa din Romania, a fost numita administrator judiciar in procedura de insolventa a companiei Swan Property SRL.

In perioada urmatoare, specialistii Casei de Insolventa Transilvania, impreuna cu Swan Property, vor analiza oportunitatile in cazul acestui proiect. Activitatea SWAN Property se va derula in parametrii obisnuiti, conform principiului business as usual.

“Imobiliarele si constructiile sunt doua dintre domeniile ce au resimtit cel mai puternic efectele crizei economice. Tocmai de aceea inregistram multe intrari in insolventa in randul dezvoltatorilor imobiliari. Apreciem insa ca, la fel ca in cazul proiectului Alia Inmobiliaria care a inregistrat un real succes dupa intrarea in insolventa, si in cazul Swan Property insolventa este o oportunitate care va permite reorganizarea rapida a activitatii companiei pentru a-i echilibra activitatea” a declarat Andreea Anghelof, Managing Partner al CITR.

SWAN Office & Technology Park reprezinta investitia companiei londoneze Chayton Capital LLP si a fost inaugurat in cel de-al doilea trimestru al anului 2011, in zona de nord a Capitalei. SWAN este primul proiect de birouri din Romania care a obtinut certificarea verde Post-Constructie, in conformitate cu reglementarile BREEAM Europe 2009 (calificativul “Foarte Bine”). Cu o suprafata totala de 29.124 mp, SWAN Office & Technology Park este recunoscut drept unul dintre proiectele de top la nivelul Europei Centrale si de Est, fiind una dintre cele mai mari cladiri cu certificare verde din Romania. Proiectul a fost recunoscut recent drept „Cladirea de Birouri a Anului“ si „Proiectul Imobiliar al Anului“ in cadrul galei de premiere EuropaProperty SEE Awards.

Totodata,  SWAN Office & Technology Park se afla in topul celor mai active cladiri de birouri din nordul Bucurestiului, incheind anul 2012 cu o crestere consistenta a ratei de ocupare si cu o serie de potentiali chiriasi noi in stadii avansate de negociere pentru anul 2013. Doar in ultimul trimestru al anului 2012, patru companii si-au relocat sediile in SWAN Office & Technology Park, iar la nivelul intregului an inchirierile de spatii de birouri in SWAN au reprezentat aproape 60% din cererea neta totala inregistrata in zona Pipera-Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here