Care sunt situatiile susceptibile pentru a fi spionate? Cum poate fi contracarat acest lucru?

  0
  944
  Man posing in the dark with a fedora hat and a trench coat, 1950s noir film style character

  In functie de sectorul la care se face referinta variaza si motivele pentru care pot exista suspiciuni de spionaj. Totusi, metodele de preventie si, mai ales, de verificare a spatiilor impotriva dispozitivelor de spionaj sunt similare. Se poate folosi un detector camere si microfoane spion, care va identifica fiecare astfel de device din incapere.

  Care sunt situatiile in care spionajul se practica in sectorul industrial sau de business?

  Spionajul industrial nu este o practica noua sau neobisnuita, multi antreprenori apeland de-a lungul timpului la aceasta activitate pentru a afla ce noutati pregateste concurenta. Desi este ilegala, aceasta practica este in continuare actuala, numai ca modul de desfasurare este mai discret, datorita dispozitivelor de spionaj, care sunt tot mai mici si mai performante.

  De asemenea, astfel de dispozitive pot fi folosite si pentru spionarea partenerilor de afaceri care sunt considerati neloiali sau chiar a angajatilor suspectiati de comploturi impotriva afacerii. In acest fel poate fi protejata afacerea impotriva persoanelor rau voitoare.

  In ce situatii se practica spionajul in sectorul rezidential?

  Se poate crede ca nimeni nu este interesat de ceea ce fac oamenii in intimitatea propriei locuinte, numai ca realitatea este cu totul alta. Chiar si aici pot avea loc discutii importante cu privire la o afacere sau despre o anumita persoana, motiv pentru care se pot instala microfoane spion pentru a se afla ce anume se discuta.

  In plus, acestea pot fi folosite si de partenerii de cuplu, in cazul in care unul dintre ei este suspect de lipsa de loialitate, dar si pentru a supraveghea persoanele care intra in locuinta, cum ar fi bonele care au grija de copii sau persoanele care ingrijesc persoanele bolnave, imobilizate. Astfel se poate afla daca persoanele respective isi fac intr-adevar treaba cu seriozitate si atentie pentru cei care au nevoie de ajutorul lor.

  In oricare dintre aceste situatii se pot folosi detectoarele de camere si microfoane spion, daca cei care locuiesc acolo simt ca sunt urmariti, pentru a identifica daca exista si unde se afla astfel de dispozitive de spionaj.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here