Calendarul evenimentelor imobiliare 2023 și 2024!

0
745

București, 28 martie 2023 – Organizatorii Târgului Național Imobiliar (TNI) au anunțat astăzi calendarul evenimentelor pentru anii 2023 și 2024. TNI, care este cel mai important eveniment de pe piața imobiliară din România, se va desfășura în acest an între 19 -21 mai și respectiv 22- 24 septembrie la Palatul Parlamentului, iar în 2024, edițiile TNI vor avea loc între 24-26 mai și respectiv între 20 și 22 septembrie.

Târgul Național Imobiliar este de 19 ani evenimentul de referință al pieței imobiliare din România și aduce împreună cele mai importante companii de profil din țară. Acest eveniment este un prilej important pentru dezvoltatori, agenții imobiliari, bănci și instituții financiare pentru a întâlni și a discuta cu potențialii clienți și parteneri de afaceri.

Expozanții TNI beneficiază de o serie de avantaje, inclusiv posibilitatea de a-și prezenta produsele și serviciile într-un mediu profesional și bine organizat, de a-și crește vizibilitatea și notorietatea în rândul publicului țintă și de a-și consolida relația cu clienții existenți și potențiali. De asemenea, TNI oferă oportunitatea de a obține informații valoroase despre tendințele pieței și nevoile clienților.

Seriozitatea și continuitatea activității de marketing prin participarea la Târgul Național Imobiliar sunt, de asemenea, un alt avantaj important pentru expozanți. Prezența în cadrul TNI oferă ocazia de a-și consolida imaginea de brand și de a-și demonstra angajamentul față de piața imobiliară din România.

Organizatorii TNI se așteaptă la o participare mare atât din partea expozanților cât și a vizitatorilor.

Edițiile TNI 2023 și TNI 2024 sunt evenimente asteptate cu interes de întreaga piață imobiliară din România și reprezintă o oportunitate unică pentru companiile ce activează în acest domeniu de a-și prezenta produsele și de a-și întări relația cu clienții și partenerii de afaceri.

Participarea la TNI în calitate de expozant reprezintă o investiție în branding și marketing pentru orice companie ce activează din segmentul imobiliar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here