Călătorește cu cea mai cunoscută aplicație taxi aggregator din țară

0
1370

Piaţa de servicii de transport urban din capitală şi din țară are un dinamism aparte, care devine cu mult mai evident odată cu reîntoarcerea la școală ori treptat, la birou. În astfel de situații ai nevoie de o soluție rapidă și simplă pentru călătorii reușite către punctele de interes din zona ta. În plus, vrei să optimizezi la maximum timpul consumat în trafic și cu siguranță nu vrei să stai stresat din cauza supraaglomerării parcărilor. Star Taxi este soluția la îndemână prin care 24/7 ai taxi la scară pentru orice situație sau nevoie.

Comenzi simple pentru călătorii smart

Cu Star Taxi este foarte simplu să călătorești inteligent. Cu doar un click intri în aplicație; aceasta te localizează imediat și, după ce ai introdus adresa la care vrei să ajungi, solicitarea ta este transmisă către toți șoferii disponibili, indiferent de oră și de prestatorul de servicii. Unul dintre avantajele folosirii Star Taxi este că aceasta permite comanda oricărei mașini afiliate sistemului, așa că în maximum 60 de secunde ești gata de drum, iar plata călătoriei o faci fie cash, fie cu cardul direct în aplicație.

Rapiditatea, confortul și ușurința în utilizare sunt puncte de reper pentru experiența Star Taxi, motiv pentru care aplicația este mereu în topul alegerilor românilor într-o piață dominată de giganții străini de ride-hailing.

„De peste 10 ani investim constant în calitatea serviciilor noastre. Ca trendsetter în domeniu, încurajăm șoferii să aibă o conduită respectuoasă față de clienți pentru a câștiga rapid titlul de „Șofer Favorit” și implicit comenzi mai multe. În egală măsură, opinia clienților este foarte importantă, așa că aplicația are încorporate opțiuni de rating, feedback prin comentarii, listă șoferi preferați și chiar și o opțiune de block-șofer pentru situațiile mai puțin plăcute”, explică Vicol Moldoveanu, Project Manager – Star Taxi.

Star Taxi, compania 100% românească, transformă radical experiența călătoriilor urbane, zi de zi.

„Credem că detaliile fac diferența și tocmai de aceea aplicația este gândită în așa fel încât să creeze familiaritate între cel care plasează comanda și cel care o acceptă. Clientul poate vedea informațiile șoferului, inclusiv poza acestuia înainte de a accepta comanda, vede pe hartă în timp real unde este mașina și primește notificare când a ajuns. Cu Star Taxi, atât clienții, cât și șoferii au certitudinea că au făcut alegerea inteligentă” – Vicol Moldoveanu.

Disponibilă gratuit în București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva, aplicația oferă cele mai ușor mod de a căuta un taxi, fiind un serviciu care se pliază perfect pe pulsul orașului.

Cu Star Taxi, odată ce ai urcat în mașină, lași grija condusului în mâinile profesioniștilor și te bucuri de călătorie, așa că descarc-o acum din App Store, Google Play și AppGallery.

 

###

Despre Star Taxi

Star Taxi este cea mai cunoscută aplicație de comandă taxi din România, disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery. Lansată în 2012, aplicația Star Taxi a înregistrat, în doar două zile, o creștere spectaculoasă a numărului de descărcări, ajungând pe prima poziție în topul aplicațiilor gratuite în România pentru iPhone și iPad în Apple App Store. În 2021, aplicația are peste 2,5 milioane de clienți care optează zilnic pentru un transport urban rapid, sigur și comod în cele mai mari orașe din țară: București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva. www.startaxi.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here