CADWARE Engineering – Lansarea noilor versiuni TopoLT 10.3, ProfLT 10.3 si TransLT 2.0

0
867

Bucuresti – 17.01.2011 – CADWARE Engineering anunta lansarea noilor versiuni TopoLT 10.3, ProfLT 10.3 si TransLT 2.0, aplicatii romanesti destinate utilizatorilor din domeniile topografie, cadastru si geodezie.
TopoLT si ProfLT sunt doua programe software specializate adaptate la piata romaneasca cu ajutorul carora proiectantii pot

crea si desena planuri topografice sau cadastrale, modele tridimensionale ale terenului, calcula volumele de sapatura si umplutura, profile longitudinale si transversale ale terenului beneficiind in acelasi timp si de facilitatile oferite de platformele CAD folosite.
Lansarea noilor versiuni TopoLT 10.3 si ProfLT 10.3 urmareste strategia producatorului de a
oferi in mod constant atat functii noi cat si imbunatatiri ale functiilor existente, dar in acelasi timp si de a asigura compatibilitatea acestor programe cu un numar cat mai mare de platforme CAD si cu cele mai noi versiuni ale acestora.

TransLT este un program util ce se adreseaza in principal specialistilor ce utilizeaza tehnologia GPS in realizarea lucrarilor geodezice, cat si agentiilor imobiliare care doresc sa afiseze in Google Earth locatia proprietatilor destinate inchirierii si/sau vanzarii. Aceasta aplicatie a fost aprobata de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ca respectand conditiile de precizie impuse pentru optiunile de transformare coordonate. In noua versiune TransLT 2.0 pe langa imbunatatirile aduse la functiile existente, au fost adaugate noi metode de proiectie si a fost adaptat conform cu ultimele modificari facute in baza de date EPSG.

Noile versiuni sunt disponibile pentru descarcare, testare si achizitie pe site-ul www.topolt.com.
Versiunile de evaluare sunt gratuite si complet functionale pentru 30 de zile.

In prezent distributia licentelor este asigurata de CADWARE Engineering, producatorul 3D Space dedicandu-se cercetarii si dezvoltarii aplicatiilor.

3D Space este birou de arhitectura, geodezie, topografie si cadastru cu o bogata experienta in domeniul cladirilor de birouri si in domeniul rezidential bucurandu-se de recunoasterea multor companii internationale care au investit in Romania. 3D Space este dezvoltatorul aplicatiilor TopoLT, ProfLT si TransLT.

CADWARE Engineering asigura in Romania servicii de CAD management, consultanta, suport tehnic si instruire personal pentru aplicatiile software si echipamentele hardware distribuite. CADWARE Engineering este Autodesk Value Added Reseller, Autodesk Authorised Training Center, distribuitor pentru TopoLT, ProfLT si TransLT, reseller autorizat pentru produsele Microsoft, Adobe si 3Dconnexion, beneficiind astfel de suportul tehnic si comercial al producatorilor in proiectele pe care le deruleaza in Romania.

Pentru mai multe informatii contactati departamentul de marketing si comunicare: [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here